Nexans Norway ble "Årets medlem 2018"

For fjerde gang kåret vi «Årets medlem» under Tradebrokers årsmiddag. Etter at DNB Bank trakk det lengste strået i fjor, ble det denne gang Nexans Norway som kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. 

Juryen har i sitt arbeid igjen – i stor grad – lent seg på leverandørene. Nexans scorer høyt på lojalitet i sist høsts Leverandørundersøkelse, og det er moro å konstatere at Tradebrokers "eldste" medlem holder koken. Juryen har selvsagt formulert en begrunnelse, der det står å lese:

"I 1970 ble innkjøpsselskapet Industrisamkjøp A/L stiftet. Etter 31 års virke ble selskapet fusjonert sammen med Tradebroker, noe som betyr at det skal feires 50-årsjubileum neste år. 

Ved stiftelsen av ISAL var representanter fra fire industribedrifter til stede og disse grunnla forløperen til dagens selskap.

Av disse fire er det kun forløperen til årets medlem som fortsatt er medlem i Tradebroker, noe som betyr at de med et 49 år langt medlemskap er selskapet med flest år bak seg som medlem.

Dette er imidlertid ikke kåring av de siste 50 års beste medlem, men derimot "Årets medlem 2018". En lang historie med oss er ikke nok til å vinne kåringen.

Vår oppfatning av årets vinner er at medlemskapet er forankret riktig og at Tradebroker har en sentral plass i selskapets innkjøpsorganisasjon.

Årets medlem er eid av et internasjonalt selskap og for en tid tilbake gikk våre leverandørers omsetning hos selskapet ned som følge av forpliktelser til internasjonale avtaler. For omtrent to år siden hadde vi imidlertid et møte med årets vinner, der representanter fra morselskapet var representert. Her ble det gjort noen nødvendige forventningsavklaringer, som på mange måter ga samarbeidet fornyet styrke.

Årets medlem, som i 1970 var en del av selskapet Standard telefon og kabel, er NEXANS!"

---

En glad Andreas Jacobsson tok i mot heder, ære og applaus på vegne av Nexans. 

Vi gleder oss til nytt juryarbeid og ny kåring for 2019!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring