Åpne nyheter

De som har vært innom økonominyhetene de siste to dagene har trolig fått med seg at Stenshagen Bil skal selges. I skrivende stund får dette ingen konsekvenser for TBs avtale.

Statoil skal bytte ut alle sine kort. Prosessen sparkes i gang 5. mars og omfatter alle kort, både B2B og B2C. Dette handler om mer en nytt design - les videre.

Mester Grønn gikk av med seieren i Aftenpostens store rosetest. Klikk deg videre for å lese mer.

Les siste utgave av VIA Nytt her.

Ferskeste utgave av Norwegians nyhetsbrev finner du her.

Tradebrokers årsmiddag er en hyggelig tradisjon. Historisk sett har vi samlet ulike bidragsytere, nye medlemmer, styret og administrasjonen. I år valgte å utvide kraftig! Det ble en suksess!

Ferskeste utgave av Eurocard Update finner du her.

Norsk Data Senter inviterer til gratis Office 365 Seminar. Det holdes seminarer i Oslo, Sarpsborg og Trondheim.

Les siste utgave av VIA Nytt her.

Bertel O. Steen er virkelig på offensiven om dagen med et lekkert modellutvalg. Frem til 31. mars kjører de en kampanje på modellene 3008 og 5008, med fokus på familien.

Vi har mottatt VWRs ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Stenshagen Bil kjører kampanje på utvalgte BMW- og Volvomodeller mot alle medlemmer frem til 31. mars.

Les siste utgave av VIA Nytt her.

Unngå ulykker på ditt lager! Constructor Norge har gjennom mange år arrangert Sikkerhetskurs i reollære. Årets første sikkerhetskurs arrangeres 2. februar. Klikk deg inn på nyheten og les mer!

Avtalen med Norwegian utløp ved siste årsskifte. Innholdet i ny avtale er ferdigforhandlet. Avtalen trenger litt finpuss før signering. Gammel avtale gjelder inntil ny avtale er på plass og nye betingelser lastet.

Tradebrokers avtaleportefølje har avtaler med gunstige betingelser også for deg som ansatt i en av medlemsbedriftene. Fordelene er samlet i ett dokument og en link til dette er tidligere sendt vår hovedkontakt i bedriften.

Vianor er på banen med årets "Vinterklar bil"-kampanje. Dårlig startbatteri? Gammel olje? Dette er anledningen til å skifte begge deler!

Tradebroker går inn i det nye året med 54 medlemmer etter at vi ved årsskiftet takket farvel til Icopal Norge AS. Icopal ble medlem 1.1.1991 (som A/S Fjeldhammer Brug), dvs. at de har vært med helt fra opprettelsen av Stiftelsen Tradebroker. Vi benytter anledningen til å takke for samarbeidet!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt og suksessrikt år!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring