Årsmiddagen 2012 - en suksess som skal gjentas!

Tradebrokers årsmiddag er en hyggelig tradisjon. Historisk sett har vi samlet ulike bidragsytere, nye medlemmer, styret og administrasjonen. I år valgte å utvide kraftig! Det ble en suksess!

For å gjøre middagen til en mer attraktiv arena, ble samtlige leverandører og medlemmer invitert. Leverandørene for første gang i Tradebrokers (og ISALs) 42-årige historie, skal vi tro Petter Lien fra Ricoh Norge rett. På tide vil mange si!

I høstens leverandørundersøkelse svarte 93 % av de 55 respondentene at de ville stille hvis de ble invitert. Vi tok dem på ordet – inviterte - og mange takket altså ja!

Torsdag 2. februar samlet hele 75 mennesker seg til hyggelig lag på Thon Hotel Opera i Oslo. Samtalene løp lett både under mingletimen og middagen, ja faktisk langt ut i de små timer for de mest utholdende. Flere av leverandørene beskrev arrangementet som en innertier; Fin setting; Hyggelig stemning; Knytting av mange kontakter; Utmerket underholdning - kort sagt et opplegg som mange kunne tenkt seg å arrangere selv, men ikke helt får til.

Styreleder Steinar Wiik orienterte om "rikets tilstand". Han gikk langt i å garantere for invitasjon til tilsvarende arrangement i 2013. Det skal ikke stå arrangørstaben i administrasjonen, og vi håper da at enda flere stiller. Passerer vi 100? Det tror vi. Ikke minst forventer vi at medlemssiden mobiliserer kraftigere, for dette viste seg å være en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring