162 festglade samlet på Høymagasinet

162 festglade samlet til årsmiddag på Høymagasinet

Hele 162 feststemte mennesker samlet seg til årsmiddag på Høymagasinet. Det ble en trivelig kveld, med god mat og drikke og utdeling av heder og ære.

Det hele startet med en liten time med aperitiff og mingling. Egnet mingleområde for en så stor forsamling, er en utfordring, også her. Det ble etter hvert trangt mellom bordene, men de oppmøtte var smilende forståelsesfulle. Praten satt løst, og det ble etter hvert opparbeidet god temperatur i lokalene. Helt på tid ble vi kallet til bords. Lokalet var festpyntet med 21 runde bord, alle behørig pyntet med blomsteroppsatser levert av Mester Grønn, og produsert av deres talentfulle lærlinger.  

Knut Anders Sørum leverte solid fra scenen
Kveldens underholdning stod Knut Anders Sørum, ledsaget av sin meget kompetente gitarist. Knut Anders guidet oss kort gjennom kvelden, bl.a. ved å introdusere første taler, Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik, som ønsket velkommen.

Etter forretten ble Thomas Mylen, nestleder i Tradebrokers styre, introdusert. Han oppsummerte 2023 under overskriften "Rikets tilstand". Det står bra til med Tradebroker og det leveres ift. oppsatte mål – Så godt faktisk, at målsettingen for 2025 er justert opp til NOK 7,5 mrd. i samlet avtalebruk.

Baneservice og Circle K Norge hyllet
Etter dette gikk det slag i slag med hovedrett, mer underholdning og utdeling av priser til henholdsvis Årets medlem og Årets leverandør. Baneservice og Circle K Norge ble kåret til årets vinnere. 

Kvelden ble rundet av med dessert og kaffe avec. Stående for flertallet, noe som ga en fin mulighet til å snakke med flere enn de man hadde sittet til bords med under selve middagen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring