Circle K kåret til Årets leverandør

Det var en svært stolt duo fra Circle K som mottok prisen som Årets leverandør. På bildet ser du Runar Moe (t.v) og Sigurd Lindahl (t.h.). Daglig leder, Terje Fagervik, i midten.

Den tolvte gangen vi kåret "Årets leverandør", var det Circle K som trakk det lengste strået. Utnevnelse og utdeling av diplom skjedde under Tradebrokers årsmiddag i Høymagasinet 8. februar. 

Tradebroker daglige leder, Terje Fagervik, delte ut prisen, etter å ha lest opp juryens begrunnelse som lød slik:

"Årets leverandør selger et veldig bredt spekter av produkter men er kanskje spesielt kjent for et produkt som de fleste ønsker at det skal selges mindre av. Det har årets leverandør tatt konsekvensen av og utvikler seg raskt i bærekraftig retning.

Årets leverandør har byttet ut sitt navn, og med det gode merkevarer, to ganger til publikums forargelse. Som trøst for medlemmer og leverandører, som til stadighet bytter navn som gjør det vanskeligere å forklare hva de driver med, så kjenner de fleste fortsatt merkevaren til Årets leverandør.

Vårt samarbeid med årets leverandør går minst 35 år tilbake. Samarbeidet har vært bra, men særlig etter at vi inngikk vår siste avtale har vi fått til et veldig tett og godt samarbeid. Det har medført at antall medlemmer som bruker vår avtale stadig øker, noe som igjen har gjort at denne samarbeidspartneren er den som rapporterer den høyeste årlige avtalebruken.

Diskusjonene med årets leverandørs kontaktpersoner er alltid konstruktive, men ikke alle forslag de lanserer blir en realitet. Vår kontaktperson i årets leverandør foreslo for øvrig under fjorårets årsmiddag at jeg burde klemme mer!

Årets leverandør for 2023 er: Circle K".

Det var en svært stolt duo fra Circle K, bestående av Runar Moe og vår hovedkontakt Sigurd Lindahl, som mottok prisen som Årets leverandør.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring