Slettede åpne nyheter for gjenbruk

Elkjøp inviterer til online bedrifts e-liga

I disse krevende tider kan det være på sin plass med litt alternativ teambuilding på arbeidsplassen. Elkjøp inviterer derfor til online bedrifts e-liga.

Vi ønsker alle våre forbindelser en god og koronafri påske!

Vi går straks inn i den gule høytid. Tradebroker fortsetter praksisen med bl.a. hjemmekontor etter påske, og bidrar til koronadugnaden. Du treffer oss alltid på mobil - kontaktdata finner du her.

Nettsidene våre er utilgjengelige

Vi har slitt med det interne internettet vårt siden mandag morgen. Ekstern leverandør har ennå ikke klart å få oss på fote (onsdag morgen). Dette medfører bl.a. at medlemmene ikke får logget seg på. Vi beklager ulempen!

Ferietiden kommer - god sommer!

Ferie skal avvikles og ukene 30 og 31 er kontoret stengt. Vi har svært redusert bemanning i uke 28 og 29.
For viktige henvendelser er vi selvsagt tilgjengelige! Kontaktdata finner du her
GOD SOMMER!

Ricoh Webinar: Kom trygt tilbake på jobb

Mange selskaper jobber nå med hvordan man skal åpne sine kontorer etter Covid-19. Hvordan kan dette gjøres på en god og sikker måte, så både medarbeiderne og bedriften føler seg trygge? Info og påmelding finner du HER.

ManpowerGroup Forum torsdag 10.9.

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum torsdag 10.9. Alle Tradebroker-medlemmer er selvsagt invitert!
Les omtale, program og meld deg på her

Work together anywhere!

Hjemmekontor er for mange blitt det normale. Dette gir også noen utfordringer. Hvordan legger du til rette for at medarbeiderne kan opprettholde effektiviteten hjemmefra? To kommende webinarer vil gi deg noen svar. 

Easee Home hjemmelader m/kr. 2.000 i rabatt på installasjon

Easee Home er det mest fremtidsrettede produktet på markedet innenfor hjemmeladere. Easee ladere passer til alle elbiler og plugg-inn hybrid. Nå kan du som ansatt i en av våre medlemsbedrifter skaffe deg en hjemmelader til gunstige betingelser.

God påske!

En god og koronafri påske faktisk! Akkurat som i fjor, dessverre. Vi hadde håpet vi skulle være nærmere en normaltilstand enn vi faktisk er, så vi krummer nakken for et siste krafttak. 

Tradebroker holder stengt i uke 27, 28 og 29

Vi holder kontoret stengt tre uker i sommer. Vi har også redusert bemanning i uke 26 og 30, men det er bare å ringe oss hvis det "brenner"!

Er dette deg?

Tradebroker skal ansette ny Senior avtaleansvarlig.

Vi ønsker alle våre forbindelser en god påske!

Vi går straks inn i den gule høytid. Tradebrokers kontor vil være bemannet deler av påsken, ikke hele. Du treffer oss alltid på mobil - kontaktdata finner du her.

Rådsmøte torsdag 2. juni - hold av dagen!

Tradebrokers rådsmøte avholdes i juni. Datoen er satt til torsdag 2.6. og vi oppfordrer alle våre hovedkontakter til å sette av dagen!

Tre år siden sist, faktisk! Gratulerer med morgendagen til alle medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere!

Tre år siden sist, faktisk! Gratulerer med morgendagen til alle medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere!

Experis SkillEx-seminar avholdes 1.6.22. Du er velkommen!

Experis inviterer deg som Tradebroker-medlem til et spennende fagseminar der du hører mer om fremtidens trender, komplekse kundecaser og hvordan nettopp Experis løser de raske endringene i en usikker verden i stadig utvikling.

God sommer!

Vi i Tradebroker ønsker alle medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere en god sommer! Kontoret blir tynt bemannet deler av sommeren, men vi er alltid tilgjengelig på e-post og/eller telefon hvis det haster. 

Vianor - vinterdekkampanje ut november

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden fra 1.10. og ut november får du ekstra gode priser på vinterdekk. 

Er dette deg?

Tradebroker skal ansette ny Senior avtaleansvarlig. Annonsen er nå ute på FINN og du finner den her
Vil du være med å forhandle avtaler på vegne av noen av Norges største virksomheter, er dette noe for deg.

God påske!

Vi går straks inn i den gule høytid, og vi ønsker alle våre forbindelser en god påske! Tradebrokers kontor er bare delvis bemannet i påsken. Du treffer oss alltid på mobil - kontaktdata finner du HER

Rådsmøte onsdag 31. mai - hold av dagen!

Tradebrokers rådsmøte avholdes siste dag i mai. Datoen er satt til onsdag 31.5. og vi oppfordrer alle våre hovedkontakter til å sette av dagen!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring