Zebraprintere inn i avtalen med Ricoh

Zebraprintere inn i avtalen med Ricoh

Ricoh og Zebra har inngått en global avtale om et strategisk partnerskap. Et resultat av dette er at Tradebrokers medlemmer nå får tilgang til  Zebra sine produkter gjennom Tradebroker-avtalen. 

Zebra Technologies spesialiserer seg på teknologi som brukes til å oppfatte, analysere og prosessere data i sanntid. Stadig flere bedrifter bruker Zebra sine produkter, enten det er på lageret, i butikken eller ute i feltet. Zebras produkter treffer bredt i markedet. Enten du driver med handel, varehus og distribusjon, helse, produksjon eller transport og logistikk, treffer du et eller flere av segmentene Zebra opererer i.

Markedsleder innenfor flere områder
Zebra er markedsleder på de fleste av sine produktområder og har en produktportefølje som består av etikettprintere, skannere, tablets og håndholdte enheter. I Norge er Zebra det klare førstevalget til kunder som ønsker enheter og tilbehør som er driftssikre og stabile.

Zebra inkludert i Tradebrokers avtale med Ricoh
Ricoh og Zebra har inngått en global avtale om et strategisk partnerskap. Et resultat av dette er at Tradebrokers medlemmer nå får konkurransedyktige priser, salgsstøtte, service og kompetanse via Ricoh på deler av Zebra-porteføljen.

Fokus på desktopmodeller
Tradebroker kan nå presentere en prisliste (vedlegg 2B) med Zebra sine Desktop modeller (ZD230-, ZD400- og ZD600-serien). Prislisten inneholder et utvalg populære desktopmodeller fra Zebra som kun er tilgjengelig for Tradebrokers medlemmer. De konkurransedyktige prisene som er fremforhandlet gjelder i første omgang frem til og med 15.04.2023.

Kontakt og/eller spørsmål
Har du spørsmål knyttet til disse desktopmodellene eller andre Zebra produkter, tar du kontakt med din kontaktperson i Ricoh eller produktansvarlig for Zebra produkter hos Ricoh: Wictor Tjøm, tel 906 19 485.

OBS: Vi gjør oppmerksom på at denne delen er ikke konkurranseutsatt. Dette betyr at LOA-medlemmer må gjøre en egen vurdering av evt. bruk.

Til avtalen (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring