Yvonne Rydningen inn i Tradebrokers styre

Yvonne Rydningen tar plass i Tradebrokers styre, etter å ha blitt valgt inn på årets rådsmøte.

Siste punkt på rådsmøteagendaen 31.5. var valg til styret. Karina Stehl fra Vygruppen ønsket å tre ut, og valgkomiteen hadde innstilt Yvonne Rydningen fra Avinor som erstatter.  

Vi har tatt en prat med Yvonne for å høre litt om henne og hennes bakgrunn.
Yvonne er 1972-modell og bekler i dag rollen som innkjøpsdirektør i Avinor. Hun har hatt denne stillingen siden 1.12.2022, og ble rekruttert internt etter å ha jobbet 8,5 år med innkjøp og kontrakter i selskapet. Før hun kom til Avinor var hun innkjøpsansvarlig i Ullensaker kommune.

Yvonne er utdannet pedagog og økonom, og søker fremdeles ny kunnskap. Den 15.juni  graderer hun på en Master i offentlig ledelse og styring, der avhandlingens tittel er « Effekter av kategoristyring i offentlige anskaffelser». Yvonne er opptatt av å lede innkjøpsområdet  i offentlig sektor inn i et  mer forretningsorientert fokus. Dette er en organisatorisk og kulturell reise, der strategiske virkemidler innenfor innkjøp påvirker virksomhetsstyringen.

Om rollen i Tradebrokers styre sier Yvonne: "Tradebroker er min første styreerfaring og jeg gleder meg til å knytte kontakter og samarbeide med folkene i både administrasjonen og styrekollegiet".

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring