Voith Hydro nytt medlem

Vi ønsker Voith Hydro AS velkommen som medlem fra årsskiftet. Selskapet sorterte tidligere under Siemens' medlemskap, men dette ble historie i 2018. Voith Hydro ønsker nå å fortsette samarbeidet med Tradebroker.

Lang historie
I over 150 år har Voith vært en viktig aktør innen sektorene energi, olje & gass, papir, råmaterialer og transport. Voith er inndelt i fire divisjoner: Voith Hydro, Voith Paper, Voith Turbo og Voith Digital Ventures. 

Lokalisert i mer enn 60 land, med ca. 19 000 ansatte og en årlig omsetning på mer enn 4 milliarder euro, er Voith et av de største familieeide selskapene i Europa. 

Vannkraft har alltid vært Norges største kilde til kraftproduksjon. Selv om det stadig utvikles teknologi for bruk av fornybare energikilder, vil vannkraft være meget viktig i norsk kraftproduksjon i overskuelig fremtid.

En global aktør
Voith Hydro er en global aktør, blant de to største på verdensmarkedet. Historisk sett har Voith Hydro installert ca. 1/3 av verdens totale vannkraft-installasjon, ved leveranser av mer enn 40 000 turbiner og mer enn 6000 generatorer over en periode på over 150 år. Divisjon Voith Hydro er et Joint Venture mellom Voith (65%) og Siemens (35%).

Over lang tid har Voith også vært en betydelig aktør i det norske markedet, og har levert over 350 Kontroll- og Apparatanlegg, og mer enn 130 turbiner, hvorav i dag nærmere 100 aggregater fortsatt er i drift i Norge.

Voith Hydro AS har lokasjoner i Trondheim og Oslo, og er en del av en Voith Hydro Nordics, som i tillegg har lokasjoner i Fredrikstad, Västerås og Kristinehamn. Voith Hydro Nordics har i overkant av 220 ansatte og betjener hele Norden som vårt hjemmemarked.

Vi leverer både nye komplette vannkraftanlegg, kontroll- og apparatanlegg til kraftverk, nye turbiner og generatorer samt moderniseringer & oppgraderinger og service innen de samme produktområdene.

Ledende på skreddersøm
Automatisering og digitalisering har gjennom flere år vært hovedaktiviteten til Voith Hydro i Norge, og vi har de siste 15 år vært ledende innen leveranser av skreddersydde løsninger for det norske markedet, med markedsandel på over 60%. En vesentlig årsak til vår suksess har vært at vi utfører alt av ingeniørtjenester, montasjeledelse, prøving og idriftsettelser på våre anlegg og systemer ved hjelp av våre egne ressurser. Produksjon av komponenter og systemer gjøres hos et nettverk av mer eller mindre faste underleverandører, som alle er kvalifisert og godkjent av Voith for leveranser til våre prosjekter.

Voith Hydro AS har også et betydelig og meget erfarent mekanisk ingeniørmiljø i Norge. Vår kompetanse og erfaring her gjør oss i stand til å gjennomføre prosjekter innenfor både Small Hydro, Large Hydro, samt moderniseringer & oppgraderinger, i tillegg til service innenfor de samme områdene.

I tillegg til vårt tradisjonelle fokus på teknikk, tilstrebes profesjonell prosjektgjennomføring med HMS i sentrum. Av store totalprosjekter vi har gjennomført de senere år kan nevnes Rånåsfoss III kraftverk, Embretsfoss 4 kraftverk, Braskereidfoss 2 kraftverk, Vamma 12 kraftverk og Skjerka kraftverk. Alle disse prosjektene inkluderer totalleveranser fra Voith Hydro som omfatter komplette elektro-mekaniske systemer for kraftverkene.

Kontaktdetaljer Voith Hydro AS:
Voith Hydro AS (NO 980 982 637)
Postboks 1, Alnabru bedriftsentral
0613 OSLO

Hovedkontakt: 
Arild Brovold | Senior Purchaser
Mobil: 930 54 622

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring