Vianor kåret til "Årets leverandør"

En strålende fornøyd Reidar Samuelsen mottar diplom fra Tradebrokers markedssjef Lars Bugge

I 2021 er det tiende gang vi deler ut prisen til "Årets leverandør". Denne gangen trakk Vianor det lengste strået. Nyheten ble sluppet, diplom tildelt og kake fortært under et lunsjarrangement hos Vianor mandag 4. april. 

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. 

Normalt sett har vi årsmiddagen vår som en sosial og høytidelig ramme rundt tildelingen, men koronaen skapte så stor usikkerhet at vi tidlig besluttet å skyve denne til neste høst. Ros er ferskvare, som med fordel kan tas «der og da», så vi valgte å invitere oss selv på overraskelsesbesøk hos Vianor. 

Vi hadde for anledningen alliert oss med Stein Gunnufsen, adm. dir. i Vianor, som hadde trommet sammen hele teamet sitt til lunsj. En intetanende forsamling, med Reidar Samuelsen i spissen, uttrykte stor glede for anerkjennelsen, og la umiddelbart en plan for å spre nyheten ut i organisasjonen. 

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

"Samarbeidet med Årets leverandør startet tilbake i 2002. Vi har dukket ned i rapporterte tall 10 år bakover i tid, og det kan vises til omsetningsvekst hvert eneste år. Det er likevel slik at omsetningen kan påvirkes betydelig av enkeltpersoner, og vi ser at den skjøt virkelig fart da deres nye kost entret arenaen.

Suksessen skal selvsagt tilskrives godt teamarbeid, men med en god lagkaptein forsterkes den. Årets leverandør har hele tiden forsikret både oss og medlemmene om at de beste betingelsene oppnås gjennom Tradebroker-avtalen. Dette gir en trygghet for langsiktig jobbing. Samtidig vet Årets leverandør å utnytte mulighetsrommet som ligger i avtalen, noe som betyr at skreddersømmen, med nødvendige tilpasninger, aldri er langt unna.   

Denne tryggheten, og ikke minst lagkapteinens meget gode arbeid over tid, oppfatter vi som hemmeligheten bak oppnådd suksess. I 2021 plasserte Årets leverandør seg på en omsetningsmessig 16. plass av Tradebrokers leverandører, etter en vekst på nesten 30 %.  

Vi tror ikke suksessen stopper her. Det jobbes med flere storfisker i medlemsmassen, og vi blir ikke forundret om 100 millionersmerket passeres inneværende år. Årets leverandør leverer et eksempel til etterfølgelse, og klarer vi denne utviklingen på flertallet av våre øvrige områder fremover, er det grunn til å være optimistisk med tanke på realiseringen av 6-milliardersmålsettingen for 2025.

Vi gleder oss til å fortsette å jobbe frem mot dette målet sammen med Årets leverandør som er Vianor."

Vi gratulerer!

---

Til avtalen med Vianor (krever pålogging)

---

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring