Tradebroker er nå medlem i Etisk handel Norge

Tradebroker er nå medlem i Etisk handel Norge

Hensikten med medlemskapet er å styrke Tradebrokers kompetanse knyttet til leveransen av risikovurderinger etter Åpenhetsloven.

Medlemskapet vil gi Tradebroker solid støtte i form av rådgivning knyttet til enkeltprosesser, og intern kompetanseheving over tid. Et medlemskap i Etisk handel Norge vil gjøre oss i stand til å øke innsatsen og fokuset på sosial bærekraft i egen leverandørkjede, og dermed mer bærekraftige anskaffelser i tråd med bærekraftstrategien.

Tradebroker skal levere sin første risikovurdering på hele porteføljen innen 31.01.2024. Risikovurderingen vil gi medlemmene verdifull informasjon til egen rapportering etter Åpenhetsloven, som har frist 30.06.2024. Mer informasjon om formen på rapporteringen kommer.

Har du spørsmål eller innspill til vårt bærekraftsarbeid, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår bærekraftsansvarlige Victoria Syslak.

---

Fra tidligere er Tradebroker miljøsertifisert etter sertifiseringsordningen Miljøfyrtårn og medlem i nettverk for miljømerket innkjøp i regi av Miljømerking Norge.
Les kort om dette her

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring