tesa® lanserer nye emballasjeløsninger for næringsmiddelindustrien

tesa® lanserer emballasjeløsninger for næringsmiddelindustrien

Tapeprodusenten tesa AS har i mange år arbeidet med å utvikle bærekraftige løsninger til næringsmiddelindustrien – både til forbrukerpakninger og annen inner- og ytteremballasje. Nå styrkes satsingen!

Miljø og bærekraft omhandler en rekke små og store tiltak vi alle må bidra til for å gjennomføre. For næringsmiddelindustrien dreier det seg i stor grad om å bruke riktig og rett mengde emballasjemateriale, samt tilby løsninger som kan å redusere vårt enorme matsvinn.

Tapeprodusenten tesa AS har i mange år arbeidet med å utvikle bærekraftige løsninger til næringsmiddelindustrien – både til forbrukerpakninger og annen inner- og ytteremballasje.

I den nye presentasjonen du finner nedenfor kan du se nærmere på hvordan enkle forseglingsløsninger lett kan integreres i din produksjonslinje. Innovative løsninger som i første rekke bidrar til å bevare maten lenger, men som i tillegg også kan bidra til å forsterke ditt firmabrand ved hjelp av ekstra profilering.

Visste du forresten at stadig flere velger å forsegle ytteremballasje med papirtape i stedet for plast? I samme presentasjon finner du mer informasjon om nye emballasjetaper produsert av papir fra bærekraftige ressurser.

Næringsmiddelindustri – emballasjeløsninger fra tesa®

Til avtalen (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring