Rekorddeltakelse på Tradebrokers årsmiddag

Grand Café midt på Karl Johan var arena for årets årsmiddag. Hele 145 feststemte mennesker tok turen, noe som er rekord. Arrangementet ble meget vellykket, skal vi dømme etter stemning og tilbakemeldinger.

Siden 2012 opplevde vi jevn økning i deltakerantallet hvert eneste år. Helt til i fjor. Da fikk vi en bitteliten dipp, men i år var vi tilbake på rekordsporet. Vi håper og tror dette handler om å skape en arena der hygge og nytte balanseres på en god måte. Det mener vi å ha lykkes med, og atmosfæren på Grand Café bidro opplagt positivt. Grand Café åpnet dørene i 1874, den gang Oslo het Kristiania. Caféen var stamstedet til blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen, i tillegg til en rekke andre Kristianabohemer.

Ingen dødpunkter
Torsdag 8. februar var datoen for årets middag. Folket innfant seg fra kl. 18 og det er ingen tvil om – vurdert med basis i den jevne og intense summingen – at mingletimen ble benyttet flittig til å etablere nye kontakter. Akkurat slik vi ønsker at det skal være!

Dette var 7. gang vi samlet alle medlemmer og leverandører på denne måten. Etter at vi hadde gått til bords ønsket daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik, velkommen. Han benyttet anledningen til å komme med et offensivt fremstøt og henstilling til medlemmene om å ta alle leverandører godt imot – ikke minst de nye.

Rikets tilstand
Tradebrokers nye styreleder, Ole Jakob Nes, orienterte om "rikets tilstand" tidlig under middagen. Ole Jakob rapporterte om et 2017 som nok en gang ble «all time high» målt på avtalebruk, og representerte et solid steg i retning av 3 milliarder som skal nås før utløpet av 2020. Han benyttet også anledningen til å takke av sin forgjenger i styrelederrollen, Linda Rønneberg. Linda har levert solide innsatser i Tradebrokers ærend over en årrekke. Takk til Linda!

Diplom, heder og ære
Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik, tok ordet på tampen av middagen for å strø litt stjernedryss over hhv. Årets leverandør og Årets medlem 2017. Vinnerne ble LOS Energy og DNB Bank. Begge stolte og verdige vinnere.  

Heine Totland underholdt
Det har under årene bygget seg opp en forventning om utmerket underholdning underveis. I år var det Heine Totland, sammen med medbragt ståbassist, som stod for denne. De to gutta leverte solide og varierte saker som fenget, og Heine hadde til og med sørget for at «Tradebroker» ble en del av et av refrengene. Vel blåst!

Vi lover å invitere til middag igjen i 2019. Ambisjonen vår er fremdeles å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette har vist seg som en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring