Mesta nytt medlem

Mesta er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Mesta er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta omsetter for over 5 milliarder kroner årlig, og har 1.700 ansatte som hver dag jobber for å sikre en trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Mesta er eid av den norske stat, ved Nærings- og fiskeridepartementet.

Mesta viser vei
Mesta er et verdidrevet selskap. Selskapets verdier er fokus, endringsvilje, helhetsansvar og ærlighet. Disse hjelper alle i selskapet med å ta de rette valgene hver dag.

Mestas visjon er «vi viser vei», og den sier mye om selskapets ambisjoner. Som ledende innen bygg og vedlikehold av vei i 200 år, skal Mesta også i fremtiden være i forkant. Mesta skal gå foran og vise vei innen sine kompetanseområder.

Ansvar for miljøet
Klima og miljø er vår tids største utfordring. Mesta er bevisst sitt store ansvar for å redusere belastningen på miljøet, og jobber hele tiden med å redusere utslipp og skader.  

Mestas anleggsvirksomhet er per definisjon miljøbelastende, og det arbeides kontinuerlig med å redusere miljøpåvirkningene. Dette innebærer blant annet utstrakt bruk av kjøretøyer og maskiner som baserer seg på ny, utslippsfri teknologi.

Medlemskapet i Tradebroker omfatter følgende selskaper:

992 804 440       Mesta AS
918 052 194       Rail Infrastructure AS

Kontaktdetaljer Mesta AS

Mesta AS (NO 992 804 440)
Besøksadresse: Strandveien 15, 1366 Lysaker
Postadresse: Postboks 253, 1326 Lysaker

Hovedkontakt:

Ove Henning Lorentzen |Innkjøpsleder
Mobil: 970 80 671

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring