Lyse ble "Årets medlem"

Et stolt og fornøyd firkløver. F.v. Jone Haugland, Ole Morten Hausken, Thomas Hillesland Juul og Ingrid Elisabeth Sørensen

Lyse ble sjuende selskap i rekken av «Årets medlem». I år som i fjor, ble vi tvunget til å finne et alternativt tidspunkt for kåringen, all den tid årsmiddagen ble utsatt. Lars Bugge fra Tradebroker tok turen over fjellet og overrasket med kake. 

Etter at Avinor trakk det lengste strået i fjor, ble det altså Lyse som denne gang kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. 

Juryen har i sitt arbeid igjen – i stor grad – lent seg på leverandørene. Lyse scorer blant annet høyt på lojalitet, Juryen har selvsagt formulert en begrunnelse, der det står å lese:

Årets medlem ble en del av Tradebrokers medlemsliste i 2009. Selskapet beslutning om å samarbeide med oss på vikartjenester dannet umiddelbart et solid fundament for både medlemskap og samarbeid. Dette har stått som et godt eksempel for hva som er mulig også for andre medlemmer og har over tid bidratt å gjøre vikarområdet til det det er i dag, nemlig Tradebrokers aller største.

Til tross for et solid fundament, opplevde administrasjonen i Tradebroker at Årets medlem ikke alltid spilte på lag. Motarbeidelse er å ta for hardt i, men dialogen hadde utviklingspotensial og vi savnet å bli sett på med mulighetsorienterte briller. Dette tok en positiv vending for ca. 5 år siden. Vi oppfattet da at Årets medlem tok grep og tok en intern beslutning om å utvide bruken av våre avtaler.

Nå føler vi at vi er på et meget godt spor. Vi har en meget god og mulighetsorientert dialog og oppfatter at ethvert område fortløpende vurderes for deltakelse. Dette har ført til økt avtalebruk, en forutsetning for å bli Årets medlem. Det er også viktig at Årets medlem scorer solid blant våre leverandører i den årlige Leverandørundersøkelsen.

Bransjen Årets medlem opererer i, er for tiden både i nordmenn flest og medienes søkelys – nå også i vårt. Årets medlem er Lyse!

---

En storfornøyd direktør for Anskaffelser i Lyse, Cato Gundersen, har publisert følgende på LinkedIn.

Vi gleder oss til nytt juryarbeid og ny kåring for 2022!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring