LOS Energy kåret til "Årets leverandør 2017"

Prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer ble i år delt ut for sjette gang.

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at nesten 145 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle LOS Energy.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

"Årets leverandør har ikke tidligere blitt kåret som årets leverandør!
Det er litt over ti år siden vi i Tradebroker gjorde det gode valget å velge å samarbeide med årets leverandør. Området årets leverandør leder an på var nytt for oss da vi startet samarbeidet, men takket være årets leverandør sin evne til å lede an ble området raskt en suksess for oss, årets leverandør og ikke minst medlemmene. 

Gjennom sin kunnskap om produktet og kjennskapen til medlemmenes behov, guider årets leverandør våre medlemmer på en måte som gjør at de både sparer tid og kostnader. Årets leverandør har over tid har hatt kontinuitet på mannskapet som er står i spissen for avtalen, noe som har gjort årets leverandør hele tiden har kunne jobbet systematisk med å utvikle vårt samarbeid. Som kanskje noen har skjønt så er årets leverandør: LOS Energy!"

---

Det var en meget fornøyd og overrasket Lars Petter Hansen som mottok prisen på vegne av LOS Energy. Han var svært klar på at denne muligheten skulle utnyttes til fulle, og sammen med kollegene Thor Geir Langåker og Rune Eriksen mottok han velfortjente gratulasjoner etter at prisen var i boks. God innsats. Vel fortjent.  
 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring