ISS Facility Services nytt medlem

ISS Facility Services er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 7.12.2023.

ISS Facility Services AS er Norges største leverandør av FM-tjenester, med et bredt spekter av tjenester som inkluderer renhold, kantine, eiendomsdrift, kontorstøtte og Facility Management over hele landet. 

Med over 9.000 ansatte, er ISS blant landets største private arbeidsgivere. ISS´ tjenester tilbys enten individuelt eller samlet under en effektiv kontraktledelse.

Globalt konsern
ISS er et globalt konsern med over 350.000 medarbeidere i 35 land. I Norge kjøper ISS varer og tjenester for 2 milliarder kroner hvert år. De viktigste kategoriene inkluderer underleverandører av tjenester, samt mat og drikke til nærmere 500 kantiner. Selskapet har også ca. 850 biler. 

Mål om leverandørkonsentrasjon
ISS' innkjøpsstrategi sikter mot å samle en størst mulig del av samlet kjøp hos færrest mulig leverandører. Man er avhengig av et tilstrekkelig antall kvalitetsleverandører, som selskapet forhandler og forvalter sentrale innkjøpsavtaler med. Disse avtalene dekker tilnærmet 90% av alle selskapets anskaffelser.  

Konserninnkjøp = ISS' sentrale innkjøpsavdeling
ISS sentrale innkjøpsavdeling, Konserninnkjøp, består av syv medarbeidere med ansvar for strategiske innkjøpsaktiviteter. Operasjonelt innkjøp er delegert ut til den enkelte driftsenhet. 

Coupa som innkjøpssystem
Selskapet implementerte for tre år siden Coupa, som sitt innkjøpssystem. Ca. 90% av det totale innkjøpsvolumet går via systemet. Systemet sikrer bl.a. lojalitet til valgte leverandører og kjøp av godkjent sortiment. 

ISS ser frem til å bli Tradebrokermedlem
Knut Bjørånesset, innkjøpsdirektør og leder av Konserninnkjøp, sier følgende om deres inntreden i Tradebroker: "Vi i ISS ser frem til å bli en del av Tradebroker og dra nytte av de mange gode leverandøravtalene som tilbys. Våre leverandørvalg vil fortsatt være basert på hvem som best kan imøtekomme våre behov med lavest total kostnad, samtidig som vi prioriterer bærekraft, HMS, risikostyring og streng overholdelse av lover, regler, interne retningslinjer og etiske standarder."

Medlemskapet i Tradebroker omfatter følgende selskaper: 
ISS Facility Services AS - org.nr. 914 791 723
ISS Serveringspartner AS - org.nr. 981 292 634
Raufoss Beredskap AS - org.nr. 983 395 716

Fakta om ISS:
• ISS leverer FM-tjenester innenfor Renhold, Mat, Eiendom, Support og Workplace
• ISS har +9.000 medarbeidere i Norge med over 120 nasjonaliteter
• ISS leverer sine tjenester med egne medarbeidere i hele Norge
• ISS har kontorer i hele Norge, inkludert Svalbard
Les mer om hvordan ISS jobber

Kontaktdetaljer ISS Facilty Services AS (914 791 723):

Besøk: Smeltedigelen 1, 0905 Oslo
Post: Postboks 132 Økern, 0509 Oslo

Hovedkontakt:

Knut Bjørånesset, innkjøpsdirektør
Mobil 400 11 315

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring