HENT AS nytt medlem

HENT AS nytt medlem fra 4.2.

HENT er en norsk entreprenør med sitt hovedkontor i Trondheim, og med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Ålesund, Bodø, Hønefoss, Horten og Brumunddal. 

HENT har levert en rekke store byggeprosjekter til både offentlige og private utbyggere over hele landet. HENT har gjennomført mange store samspillsprosjekter og utviklet en egen gjennomføringsmodell for disse kalt “HENT Totalverdi”. Gjennom aktiv deltakelse og integrert prosjektutvikling har HENT i en årrekke deltatt i verdiskapning for sine oppdragsgivere. En komplett deltakelse fra idé til overlevering er et av HENT sine varemerker.

HENT er aktivt opptatt av å ta helhetsansvar. Enten dette gjelder for de enkelte medarbeidere, prosjekter eller prosesser så vil HENT til enhver tid søke å ta ansvar. I kraft av sin rolle som både samfunnsaktør, prosjektskaper og totalentreprenør forplikter HENT for en helhetlig tenkning og utførelse. HENTs tilnærming skal derfor prioritere det bærekraftige og selskapets bidrag skal understøtte de bærekraftige løsningene i prosjekt og på selskapsnivå.

"HENT AS har alltid hatt sin egen innkjøpsorganisasjon. Det vil vi også ha i framtida, men ser samtidig verdien av å være tilsluttet et større innkjøpsnettverk innenfor ikke-strategiske avtaler. Vi kjenner Tradebroker som en stor og profesjonell aktør og ser fram til et positivt og lønnsomt samarbeid til glede for både oss og Tradebroker", sier Jens Ohlgren Østvik.

Medlemskapet i Tradebroker omfatter følgende selskap:

HENT AS – 990 749 655

Kontaktdetaljer HENT AS:
HENT AS (NO 990 749 655)
Vestre Rosten 69
7072 HEIMDAL

Hovedkontakt:
Jens Ohlgren Østvik  | Leverandørkoordinator
Jens.ostvik@hent.no | 452 25 069

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring