Handelsbanken i Norge er nytt medlem

Handelsbanken i Norge er nytt medlem f.o.m. 10.9.2021

Handelsbanken NUF er tatt inn som medlem i Tradebroker f.o.m. 10. september.

Handelsbanken NUF ble etablert i 1986 som en filial av Svenska Handelsbanken AB, med sine hjemmemarkeder i Sverige, Storbritannia, Danmark, Finland, Norge og Nederland.

Handelsbanken NUF har 43 kontorer og ca 800 ansatte. Hovedkontoret ligger på Tjuvholmen i Oslo. Handelsbanken tilbyr et bredt spekter av banktjenester til både bedrifts- og privatmarkedet og er i dag en solid aktør i vårt marked. Nærhet til kunden, personlig kontakt, langsiktighet, forutsigbarhet og lokal beslutningsmyndighet er dypt forankret i Handelsbankens måte å drive bank.

I Norge er Handelsbanken NUF landets tredje største bedriftsmarkedsbank, og fjerde største privatmarkedsbank, og skårer svært høyt på kundetilfredshet.

-Gjennom medlemskap i Tradebroker håper vi på god støtte til – og tilgang til gode rammeavtaler med kvalifiserte leverandører, særlig på den delen av porteføljen som ikke er strategiske for banken.

I tillegg håper vi at medlamsskapet vil gi en økt innkjøpsfaglitg tilhørighet og dermed mulighet for erfaringsutveksling og gjensidig støtte og bistand.            

Kontaktdetaljer Handelsbanken:
Handelsbanken NUF (NO 971171324)
Tjuvholmen Allé 11, 0252 Oslo
Postboks 1342 Vika, 0113 Oslo

Hovedkontakt:
Kristin Ødegården Eliassen | Procurement manager
Mobil: 915 91 919

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring