Digitaliseringswebinar fra Canon | Få tilgang nå

Canon har som målsetting å hjelpe organisasjoner og virksomheter med digitaliseringsreisen.

Ønsker du å lære mer om hvordan Canon kan hjelpe din organisasjon med informasjonshåndtering og arbeidsflyt for en mer effektiv hverdag? Hvis ja, skal du klikke deg videre!

Canon Business & Information Services leverer løsninger og tjenester for å håndtere og forvalte informasjon på en sikker og effektiv måte. 
Gjennom digitalisering, automatisering og sikker dokumenthåndtering effektiviserer de kjerneprosesser i din bedrift, og hjelper deg med å skape konkurransefortrinn.

Men hva påvirker effektiviteten til en ansatt? Forskning belyser mange ulike faktorer som vil være med på å påvirke vår produktivitet i løpet av en arbeidsdag. Det fysiske arbeidsmiljøet og kontorlandskap, personlighetene som er lokalisert rundt oss, forventningspress, listen er lang. Måten Canon kan hjelpe deg å effektivisere på er gjennom et informasjonsperspektiv. De ser på informasjonen en virksomhet besitter som kjernen i selskapet – og spesialiserer seg på informasjonsdeling og systemer som understøtter dette.

Spesielt fire steg er viktige å ta på veien mot økt effektivitet:

  1. Sørg for at informasjonen dere besitter er lett tilgjengelig
  2. Sørg for at informasjonen blir kommunisert
  3. Invester i teknologi som understøtter effektiv dokumenthåndtering
  4. Bygg en åpen delingskultur

Ønsker du å lære mer om hvordan Canon kan hjelpe din organisasjon med informasjonshåndtering og arbeidsflyt for en mer effektiv hverdag?

Canon har som målsetting å hjelpe organisasjoner og virksomheter med digitaliseringsreisen. De arrangerer derfor en rekke webinarer for deg som fokuserer på hvordan du kan jobbe smartere med informasjonen din virksomhet besitter, og innholdet går på digitalisering, effektivisering og automatisering.

Nettsiden blir oppdatert fortløpende med nye webinarer.

Du kan få tilgang til disse webinarene kostnadsfritt her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring