Circle K slår et slag for kortsikkerhet i sommer

Circle K slår et slag for kortsikkerhet i sommer

Circle K oppfordrer til å være ekstra forsiktig med oppbevaring av kort og kode når kjøretøyet skal parkeres i sommerferien. Det er dessverre noen kriminelle som er ekstra aktive for tiden og de vet at de ofte finner kort og kode i bilen.

Videre oppfordring fra Circle K lyder slik...

Kortene har blitt kopiert og misbrukt. Vi ber deg være ekstra oppmerksom på dette for å unngå at det skjer med deres kjøretøy.

Typisk er at tyvene går inn via passasjersiden på en nesten usynlig måte, tar kortet og kopierer magnetstripen på utstyr som lett kan kjøpes på netter. Kortet legges tilbake, og dessverre – koden finner de et eller annet sted i bilen. Noen ganger tar de med seg kortet.

Det er sikkerhetssperrer i kortene våre, og de er derfor ikke mulig å teste seg fram til koden før kortet sperres. Circle K kort kan kun brukes med kode på våre stasjoner. Ved lading av kjøretøyet med Firmakort med lading er det dog ikke mulig å taste kode. Pass derfor ekstra godt på kortet, og sperr Firmakortet med lading snarest, dersom kort er mistet eller frastjålet.

Våre betingelser regulerer ansvaret ved misbruk av kort, og når begge deler oppbevares i bilen, regnes det som grovt uaktsomt, og kunden er ansvarlig for misbruket.

➢ Når man forlater kjøretøyet: - SJEKK AT KORT OG KODE IKKE LIGGER I BILEN
BRUK KUNDEPORTALEN VÅR: Endre PIN koden til selvvalgt kode, eller sperre og bestille kort
➢ Følg med på transaksjonene i vår online kundeportal, og meld straks fra dersom du oppdager unormale transaksjoner. I kundeportalen kan du enkelt spore transaksjonene fra din PC eller mobil.
➢ Sikreste løsning for kjøretøyer med flere sjåfører er TO-KORTLØSNING !
➢ Dersom du må dele PIN kode med andre, send koden på SMS til mottakeren.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring