Tradebroker innmeldt og ble deltaker nr 64 i Svanens innkjøperklubb

Inspirert av våre medlemmer If, Posten og Storebrand har Tradebroker tatt steget og meldt seg inn i Svanens innkjøperklubb.

Medlemskapet i innkjøperklubben setter først og fremst krav til Tradebrokers egne innkjøp. Med fire ansatte er innkjøpene begrenset både mtp produkt-/tjenestebredde og volum, men vi har likevel bestemt oss å gå denne veien. Sentrale fokusområder for oss vil være kontorrekvisita (kopipapir, konvolutter, tonerkassetter, batterier, servietter, kaffefilter, håndoppvaskmidler osv.), trykksaker, rengjøringsmidler til daglig renhold, toalett og husholdningspapir, samt møbler og kontorutstyr.

Mer spennende er likevel hvordan vi kan bruke ressursene i Miljømerking (organisasjonen bak innkjøperklubben) ift Tradebrokers avtaleportefølje. Miljø, som en del av tildelingskriteriene i en konkurranse, øker i viktighet og ressurser internt i Miljømerking kan være viktige dialogpartnere i arbeidet med å formulere relevante miljømessige krav.

Vi oppfordrer medlemmer som er interesserte i å vite mer om innkjøperklubben til å kontakte Tormod Lien i Miljømerking. Han kan også nås på tel 928 37 959.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring