Top-Print på lufta med unik webløsning

Rett over sommeren flagget vi våre to nye avtaler innenfor gaver og profilering. Den ene av leverandørene, Top-Print, er nå på lufta med en webløsning som vi mener gir meget verdifull støtte til vår avtale.

Top-Print presenterer nyheten i sitt ferskeste nyhetsbrev og skriver der: "Top-Print lanserer i dag nytt websystem. Websystemet er bygget på bakgrunn av rammeavtalen med Tradebroker, og er utviklet for å forenkle presentasjon av avtalens omfang, samt effektivisere ordrehåndtering på satte kolleksjoner."

Dette er et betydelig skritt ift. å tilrettelegge for bruk av avtalen. Verktøyet gir meget god oversikt over alt fra priser til modeller og farger, og er meget velegnet til å orientere seg i og hente inspirasjon.

Les hele Top-Prints nyhetsbrev

Det finnes flere alternativer for å komme i gang:

Alternativ 1: Registrer deg via link i nyhetsbrevet eller her, og vi kobler opp din konto mot Tradebroker avtalen snarest.

Alternativ 2: Ring Jonas på telefon 489 58 349 og han setter opp konto og tar deg/dere igjennom prosessen.

Alternativ 3: Send en e-post til jonas@top-print.no og Jonas gjør kontoen klar til deg/dere.

Alternativ 4: Top-Print gjør en ringerunde i desember og tar kontakt med hovedkontakt hos medlem. Vi ønsker å få kontaktopplysninger til ansvarlig person/personer hos dere, gjøre klar en konto og ta en rask presentasjon om ønskelig.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring