Storebrand valgte Presentations Data på AV-løsninger i nytt bygg

Fra Presentations Data og Storebrand har vi mottatt en rapport fra et utmerket og fruktbart samarbeid. Les mer.

Storebrand flyttet fra Aker Brygge til Lysaker på tampen av 2009.
Alt måtte blir bedre på Lysaker enn det var på Aker Brygge. Også AV. Ikke minst AV!

Åpne løsninger krever mange møteplasser
Kontorlandskap krever andre typer møteplasser, ikke minst mange møteplasser med teknologi umiddelbart tilgjengelig. Storebrand har i dag 130 møterom og 160 stillerom. I tillegg har de åpne møteplasser på mange steder i byggene.

Storebrands Lysaker Park er et meget åpent bygg. Det merker man allerede i den store resepsjonen der en enorm informasjonsskjerm møter oss. Her informerer Storebrand om sine kjerneverdier og satsningsområder som f.eks. eget samfunnsansvar, miljøengasjement og kunstinteresse. Ingen bør bli skuffet. Her er det miljø i hvert eneste ledd og det er valgt AV-utstyr med lavt energiforbruk, lang levetid og automatisk overvåking. Det siste gir en mye mer energieffektiv drifting.

Høyteknologisk AV
MS Outlook integrert med Crestron
Storebrand har innen AV vært en av de første til å ta skrittet fullt ut med booking av alle møterom via Outlook integrert med styringen slik at alle kan nå møtereservasjonen direkte fra møterommene - i eller utenfor. Dette er en nyutvikling av software gjennomført av Crestron i samarbeid med Microsoft etter Storebrands ønskemål.

Fjernovervåking 24/7
Fjernovervåking av alle tekniske installasjoner gjøres fra Presentations Data slik at support forenkles og det kan utføres forebyggende vedlikehold i god tid. Alle oppgraderinger gjøres også fjernbasert fra Presentations Datas lokaler.

Store skjermvegger med mange muligheter er typisk i denne installasjonen. Scalaprogram for å kjøre informasjonsskjermer er en annen.
All kabling er skjult i bordene og trekkes kun frem ved behov.

Møterom for alles behov
Møterommene er gruppert i VIP møterom, møteromssenter, kursavdeling og avdelingsmøterom. Storebrand har valgt å legge møterom der folk ønsker dem -møterom hvor det er naturlig å ha med gjester ligger nær resepsjonen, avdelingsmøterom nær arbeidsplassen osv. Hvert møterom er møblert og utstyrt iht til ulike brukeres behov.

Storebrand brukergruppe
Storebrand valgte tidlig å etablere en brukergruppe som har formet AV-prosjektet i samarbeid med arkitekt, internt IT-miljø og Presentations Data. Å ha representanter for brukerne med helt fra start, er en dynamisk og effektiv metode for å få til gode løsninger. Utover dette var Presentations Data i tidlig og tett dialog med elektrokonsulent slik at alle føringsveier for kabling mv. ble godt ivaretatt.

         
         
           
         
         
         
           
Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring