Statoil Fuel & Retail AS - nytt medlem

Vi i Tradebroker har gleden av å kunne presentere Statoil Fuel & Retail AS som nytt medlem f.o.m. 1. januar 2014.

Statoil Fuel & Retail AS er en ledende skandinavisk drivstoff- og servicestasjonskjede med over 100 års erfaring. Statoil Fuel & Retail har et stort nettverk av stasjoner i Skandinavia , Polen , Baltikum og Russland med ca. 2.300 fullservicestasjoner (drivstoff og storkiosk) og manuelle (kun drivstoff) stasjoner. Statoil Fuel & Retails produktportefølje inkluderer også stasjonær energi , marine drivstoff , drivstoff til fly, smøreoljer og kjemikalier. Statoil Fuel & Retail eier og driver 12 hovedterminaler og 38 depoter i åtte land, opererer cirka 400 tankbiler i Europa og leverer drivstoff til fly på 85 flyplasser i ti land og produserer 750 forskjellige smøreoljeprodukter.

Statoil Fuel & Retail AS, er et heleid datterselskap av Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard).

Medlemskapet i Tradebroker omfatter følgende datterselskaper:

Avtalene kan også benyttes av alle stasjoner i Norge som er eid av ulike forhandlere.

Det vil være Statoil Fuel & Retail AS som vil være den største bruker av denne avtalen. Statoil Fuel & Retail AS har et nettverk av vel 500 utsalgssteder i Norge. Statoil Fuel & Retail har rundt 170 automatstasjoner (inkl. Truckstasjoner) i Norge. Datterselskapet Statoil Detaljist AS driver 35 stasjoner i egen regi. Statoil Fuel & Retail Norge AS har en sterk posisjon i det norske markedet, både innen salg av drivstoff til alle typer kjøretøy, samt skipsflåten og fyringsprodukter til privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er markedsleder i det norske markedet på bensin, diesel og bilvask.

Vi henstiller alle leverandører om at første kontakt rettes til Senior Procurement Manager, Mona L. Holmen, som er hovedkontakt mot Tradebroker.

Kontaktinformasjon:

Statoil Fuel & Retail AS (NO 914 766 451 MVA)
Sørkedalsveien 8, Oslo
Postadresse: Postboks 1176 Sentrum, 0107 Oslo

Senior Procurement Manager Norway, Mona Lill Holmen
Mobil: +47 909 30 696
E-post: MonaLill.Holmen@statoilfuelretail.com

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring