Statnett ble det aller første "Årets medlem"

Nytt av året var prisen til «Årets medlem». Administrasjonen har mottatt noen oppfordringer til å opprette denne prisen, og endelig så den dagens lys. Det var Statnett SF som ble den historiske første vinner og kan smykke seg med tittelen "Årets medlem 2015".  

Juryen har i sitt arbeid lent seg på leverandørene. Statnett scoret rett og slett høyest i Leverandørundersøkelsen som ble gjennomført sist høst. Juryen har likevel formulert en begrunnelse, der det står å lese:

"Årets medlem meldte seg inn i Tradebroker i 2003 og var i mange år et medlem på det jevne. Med det menes ikke "et dårlig medlem", men heller at det i perioden frem mot 2010 var minst 20 andre medlemmer som hadde større volum og bredere avtalebruk. 

Siden 2010 har dette endret seg gradvis og nå er selskapet blant selskapene med høyest volum og bredest deltakelse. Bare i 2015 hadde årets medlem et volum som oversteg de syv første medlemsårene tilsammen!

Vi tror at årets medlem har plassert Tradebroker riktig i sin innkjøpsorganisasjon og at medlemmet fokuserer på hvordan de best kan utnytte fordelen i medlemskapet.

Årets medlem ønsker å bli involvert i inngåelsen av våre avtaler og krever sin plass. Vi oppfatter vårt samarbeid med Årets medlem, og de ansatte der, som meget godt og vi er derfor meget fornøyd med at våre leverandører har konkludert med at årets medlem for 2015 i Tradebroker er: Statnett!"

---

En stolt Ellen Sande tok imot prisen på vegne av selskapet og sine innkjøpskolleger. I takketalen gjorde hun det klart at de skal bli vanskelige å komme utenom også for 2016! Vi gleder oss til juryarbeid og ny kåring. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring