Posten Norge ble "Årets medlem 2016"

For andre gang kåret vi «Årets medlem» under Tradebrokers årsmiddag. Etter at Statnett trakk det historiske lengste strået i fjor, ble det nå Posten Norge som kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. 

Juryen har i sitt arbeid igjen – i stor grad – lent seg på leverandørene. Posten scorer til pallplass på de fleste områder i sist høsts Leverandørundersøkelse. Juryen har likevel formulert en begrunnelse, der det står å lese:

"Årets medlem meldte seg inn i Tradebroker i 2004 og ble raskt en av våre største og mest toneangivende medlemmer. Omsetningen og engasjementet økte suksessivt helt til det nådde en foreløpig topp i 2010. 

Etter en periode der Årets medlem sitt engasjement var noe mindre, satt vi oss i 2013 sammen ned for å se på hvordan de kunne utnytte medlemskapet bedre. Dette har medført økt omsetning og engasjement, og selv om toppåret 2010 ikke ble overgått i fjor, er vi overbevist om at det skjer i 2017.

Vi oppfatter Årets medlem som svært tydelige. De ønsker at bruken av Tradebrokers avtaler skal være avklart. Videre ønsker de å være engasjert i flere av Tradebroker sine prosesser, der de deltar med sitt volum.

Årets medlem feirer i disse dager 370 år. Vi ønsker derfor å gratulere så mye med både vel overstått samt med kåringen som Årets medlem i Tradebroker 2016. Årets medlem er: POSTEN!"

---

En litt overrasket og stolt innkjøpsdirektør Petter Andresen, sammen med kollega Kristin Ulstein, tok imot prisen på vegne av selskapet og sine innkjøperkolleger.

Vi gleder oss til nytt juryarbeid og ny kåring for 2017!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring