Norwegian satser i Norden og åpner nye ruter til Helsinki

Norwegian styrker rutetilbudet i Norden og lanserer for første gang flygninger fra Oslo og Stockholm til Helsinki. De nye rutene er ledd i en klar strategi om å befeste Norwegian som en sterk aktør i det nordiske flymarkedet.

"Det er en milepæl for selskapet når vi nå åpner de første rutene til Finland. Norden er et naturlig satsingsområde for Norwegian. Vi ser at det er åpning for nye aktører til og fra Finland. Dagens flypriser på disse strekningene er for høye og vi har et tilbud der både forretningsreisende og fritidsreisende vil få valuta for pengene", sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Rutene til Finland starter opp 29. april fra Gardermoen og Arlanda. De legges i salg i dag 11. februar. Oppstartprisen blir 299,- NOK fra Oslo og 349,- SEK fra Stockholm. Begge rutene er lagt til Tradebrokeravtalen.

Nye fly
Norwegian har i dag ca 220 ruter i salg, hvorav 40 i Danmark og 30 i Sverige. Innen 2014 vil Norwegian ha en av de mest miljøvennlige og moderne flyflåtene i Europa med 70 nye Boeing 737-800 maskiner. I løpet av inneværende år får Norwegian levert 13 nye 737-800 som også vil bli benyttet på de nye rutene til Finland

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring