Norsk Gjenvinning kåret til "Årets leverandør 2016"

Prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer ble i år delt ut for femte gang. Klikk deg videre og les mer!

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at nesten 130 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle Norsk Gjenvinning.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

"Årets leverandør driver innenfor en næring som den siste tiden har fått mye oppmerksomhet, ikke minst her lokalt i Oslo. Næringen får oppmerksomhet fordi det viser seg at det å velge riktig leverandør er noe mer enn å bare velge billigste tilbud.

Vi er veldig glade for at vi på dette aktuelle området, de siste tolv årene, har valgt riktig leverandør – nemlig Årets leverandør. 

Avtalen med årets leverandør trekkes jevnlig frem når vi skal peke på definisjonen av en rammeavtale og hva som er mulig å få til med et positivt utgangspunkt. Betingelsene i avtalen er gode, men dersom medlemmene har behov som ikke er direkte A4-standard, så er avtalen og Årets leverandør fleksible slik at medlemmet blir dekket på en god måte.

Denne fleksibiliteten og mulighetsorienteringen har Årets leverandør praktisert siden samarbeidet ble innledet. Dette var også viktig for oss når vi valgte å forlenge samarbeidet på nytt i 2016.

For oss er Årets leverandør også synonymt med vår kontaktperson i selskapet. Vi tror denne kontaktpersonen skal ha en stor del av æren for at avtalen har blitt en suksess og for at vi har valgt å kåre årets leverandør 2016 til: Norsk Gjenvinning!"

---

Det var en meget fornøyd Rune Jahnsen som mottok prisen på vegne av Norsk Gjenvinning. Han var svært klar på at denne muligheten skulle utnyttes til fulle. Det var en storfornøyd Rune som sirkulerte rundt i lokalet og mottok velfortjente gratulasjoner etter at prisen var i boks. God innsats. Vel fortjent.  
 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring