Manpower kårer Norges beste vikar!

Bli med på å kåre Norges beste vikar! Er det nettopp du som har vedkommende ansatt? Klikk deg videre for å lese mer!

Rundt 10 prosent av arbeidsstyrken jobber som vikarer, og bidrar daglig til at arbeidslivet får den nødvendige fleksibiliteten. Manpower vil hedre innsatsen vikarene gjør, og ønsker derfor å kåre Norges beste vikar!

Noen gjør det til en karriere, mens det for andre er en innfallsport til arbeidslivet. Faktum er at de aller fleste arbeidsplasser har vikarer i perioder, enten det er fordi noen er syke, i permisjon, på ferie eller ved midlertidige behov på grunn av sesongsvingninger og ekstraordinære topper.
– Midlertidig arbeidskraft er viktig for at arbeidslivet i Norge skal ha nødvendig fleksibilitet, og mange virksomheter ville fått store problemer uten hjelp fra vikarene, sier konserndirektør Thor Bendik Weider i Manpower.
– Vi mener de mange tusen som jobbersom vikarer i Norge hver eneste dag, fortjener mer positiv oppmerksomhet for den innsatsen de gjør. Dette er bakgrunnen for kåringen av Norges beste vikar, fortsetter han.

Foreslå kandidater!
Konkurransen om å bli "Norges beste vikar" startet 11. september og vinneren kåres i slutten av oktober.
Det er ingen betingelse at kandidaten jobber for Manpower. Alle somjobber som vikarer, enten det er gjennom et bemanningsbyrå eller direkte i en bedrift, kan nomineres.

Les mer om kåringen her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring