Kwintet og Tradebroker inviterer til seminar 3. mai - Lars Monsen kommer! Gjør du?

Som ansatt hos en medlemsbedrift, og med spesielt ansvar og interesse for arbeidsbekledning, er du herved invitert til fagseminar! Stedet er RunWay Hotel på Gardermoen. Dagen er torsdag 3. mai. Klikk deg videre for å lese mer.

SE NEDERST I ARTIKKELEN FOR DETALJER VEDR PÅMELDING!

Invitasjonsfolder

Det slås på stortromma
Ja, det vil vi påstå at Kwintet gjør når de nå velger å arrangere et fagseminar for medlemmene. Vi håper det stiller representanter fra alle medlemmer dette er relevant for, gjerne flere nøkkelpersoner. Seminaret er spesielt tilpasset problemstillinger som opptar daglig ledere, innkjøpsansvarlige, HMS-ansvarlige eller verneombud. Vi vil driste oss til å si at det er medlemmene som avgjør om det blir en suksess og en erfaring som frister til gjentakelse.

Varme og kalde arbeidsmiljø…
Hovedfokus for seminaret er temperatur - kaldt eller varmt – og CSR. De innleide foredragsholderne er i stor grad uavhengige spesialister innen fagfeltene, og vil belyse temaene, gi råd og veiledning.

Varme og kulde er en utfordring i mange arbeidssituasjoner. Årsakene varierer fra ekstern påvirkning i form av arbeidsmiljø, til endringer som skyldes arbeidsprosessene som utføres, f.eks. tungt eller stillestående arbeid. Kroppen vår reagerer ved endret temperatur og slike endringer medfører svekket reaksjonstid, effektivitet, og komfort. I ekstreme tilfeller hypotermi eller varmestress som kan medføre dødsfall.

Dagen innledes med et foredrag av Hilde Færevik PhD og seniorforsker ved SINTEF Teknologi og samfunn. Hilde vil fokusere på “Hvilken effekt har høy/lav temperatur på kroppen?, klimaregulerende tiltak og Hvilke forebyggende tiltak kan iverksettes?”

…og CSR
Etter Hilde penser vi over til dagens andre tema, nemlig CSR. I dag er det ikke nok å lage fine produkter. Det sosiale ansvaret blir stadig viktigere for både selskaper og forbrukere. Dette ansvaret gjenspeiler seg ofte i et CSR-program, som beskriver bedriftens forhold til etiske standarder, menneskerettigheter, respekt for arbeidsmiljølover, barnearbeid og diskriminering.

Men hvordan kan vi sikre at dette ikke bare er fine ord i en folder og i “festtaler”? Andreas Wahl, juridisk partner for norsk næringsliv i Bull & Co Advokatfirma, vil fortelle om dette. Tittelen på hans foredrag er “Hvordan samfunnsansvar, som en del av anskaffelser, kan bidra til å bedre kvaliteten på anskaffelser?” han vil belyse de juridiske begrensninger som knytter seg til samfunnsansvar som tildelingskriterium i anskaffelser, og om muligheter og fallgruver generelt.

Dagen fortsetter med at Deeba Remheden, Global Head of Social and Enviromental Affairs Kwintet, tar oss med på en reise på hva Kwintet gjør og har gjort. Hva er Fair Wear Foundation? Kwintets kriterier for valg av leverandører? Kvalitetssikring i produksjonskjeden. Kort sagt, hva har Kwintet gjort for å ta steget fra “festtale” til handling?

Lars Monsen avslutter
Siste post bringer oss tilbake på “kuldesporet” igjen. Lars Monsen avslutter seminaret. Få har samme realkompetanse som Lars når det kommer til ekstreme forhold. “Et liv i villmarka” er navnet på hans foredrag. Han viser bilder og forteller om sine ekspedisjoner. Stikkord om foredraget er bl.a. å sette høye mål, vise lagånd og samarbeide, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes, god i motgang, takle suksess og være en bevisst rollemodell. Lars deler også sine erfaringer med å takle våte og ekstremt kalde omgivelser.

Minimesse
Kwintet Norge setter opp en minimesse i forbindelse med konferansesalen der både salgsrepresentanter og produktspesialister vil være tilstede for å vise og demonstrere egne løsninger innen arbeidstøy og personlig verneutstyr (PPE).

Detaljer om seminaret:

Arrangør:
Kwintet Norge AS og Tradebroker

Dato:
3. mai fra kl. 09:00 – 15:30

Sted:
Comfort Hotel RunWay, Hans Gaarders veg 27, 2060 Gardermoen

Kostnader:
GRATIS for Tradebroker medlemmer.
Lunsjbuffet på formiddagen

Påmelding:
Forhåndspåmelding. Begrenset antall plasser.
Påmelding skjer til din salgskonsulent eller direkte til Kwintet på acb@wenaas.no

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring