Hansa Borg Bryggerier - nytt medlem i Tradebroker

Vi har gleden av å kunne presentere Hansa Borg Bryggerier AS som nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 7. desember 2010.

Kort om Hansa Borg Bryggerier AS
Med ca 640 medarbeidere er Hansa Borg Bryggerier AS Norges største norskeide bryggeri og drikkevareaktør.
Hansa Borg består av Borg Bryggeri i Sarpsborg, Christianssands Bryggeri (CB) i Kristiansand, Hansa Bryggeri i Bergen og produksjons- og tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen i Nordfjord.
I Bergen har Hansa Borg også Waldemars Mikrobryggeri i Hansas gamle lokaler på Kalfaret, hvor ølbrygging i mindre skala gir mulighet for å utvikle og prøve ut nye øltyper.

Til sammen har man i Hansa Borg over 400 års bryggerierfaring og leverer øl, sider, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet.
Hansa Borgs bryggerier er leverandør av noen av de største norske ølmerkene. I tillegg supplerer internasjonale merker konsernets solide nasjonale- og regionale merkevarer. Hansa Borg sier selv at suksessen bygger på entusiastiske medarbeidere som mestrer bryggerihåndverket – et håndverk som har tradisjoner i mer enn tusen år i Norge.

Det er samlet sett ca 640 ansatte i konsernet, hvorav ca 360 med base Bergen, ca 170 med base Sarpsborg, ca 100 med base Kristiansand og til slutt ca 10 hoder med base i Olden.

Konsernet omsetter for opp mot 3 milliarder kroner per år (inkl. særavgifter), noe som skapes gjennom produksjon av ca 58 mill liter brus, ca 79 mill øl og cider og ca 12 mill liter vann.

Kontaktdetaljer:
Hansa Borg Bryggerier AS (org nr: 876 862 522)
Hovedkontakt: Kristoffer T. Stranden, Procurement Category Manager
Postadresse: Postboks 24 Kokstad, 5863 Bergen
Besøksadresse: Kokstaddalen 3, 5257 Kokstad
Tlf 55 99 77 00
Mobil 99 69 69 19
E-post: Kristoffer.Stranden@hansaborg.no

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring