Fra Stenshagen til Bilia Personbil

Vi har tidligere meldt at Stenshagen Bil er solgt til Bilia. Fra og med 2. mai ser du endringene i praksis.

"Gamle" Stenshagen Bil på Skøyen åpnet 2. mai sine dører med nytt navn. Det nye navnet på denne rendyrkede BMW-forhandleren er Bilia Stenhagen Bil AS. Bilia Stenshagen Bil AS er nå integrert under Biliaparaplyen, som omfatter totalt 21 anlegg i Norge.

Det faktum at du ikke lenger finner Volvo under samme tak, er en del av strategien om å rendyrke merkene. Stenshagens Volvo-virksomhet er flyttet til Fornebu, et anlegg som i 2013 skal fremstå som et rendyrket Volvo-anlegg.

Tradebrokeravtalen er nå omformulert til å ha Bilia som avtalepart (krever innlogging). Den store fordelen for våre medlemmer og deres ansatte er en mye bredere geografisk tilstedeværelse. For fullstendig oversikt Bilias anlegg i Norge anbefales Bilias egen forhandleroversikt.

Erik Hvalby fortsetter som vår hovedkontakt på avtalen og han melder følgende i forbindelse med endringen: "Vi ønsker alle Tradebrokere hjertelig velkommen til våre butikker og skulle det være noe som helst dere lurer på eller føler at ikke har blitt tatt hånd om så ta kontakt med undertegnede!"

Kontaktdata for "gamle" Stenshagen er etter dette:

Bilia Stenshagen Bil AS (BMW)
tlf:08555 | www.bilia.no
Erik Hvalby, tlf. 530 24 304/47 89 48 88, erik.hvalby@bilia.no

Bilia Fornebu (Volvo)
tlf: 530 25 300 | www.bilia.no
Peter Gutierrez, salgssjef Volvo, tlf. 530 25 306, pg@bilia.no

 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring