Firesafe etablerer Firesafe / Tech

Brannsikringsselskapet Firesafe fortsetter sin brennhete vekst. Nå blir Romerike Svakstrøm til Firesafe Tech.

Fortsetter veksten
- Med etableringen av Firesafe Tech styrker vi vår posisjon som en totalleverandør innen brannsikring. Vi tilbyr installasjon, service og kontroll av brannalarm og nødlys til våre kunder, sier administrerende direktør i Firesafe, Morten Ameln.

Kraftig vekst 
Etter at Firesafe gikk inn på eiersiden av Romerike Svakstrøm, har sistnevnte opplevd sterk vekst. Romerike Svakstrøm omsatte i 2015 for 23 millioner kroner og hadde 16 ansatte. Nå har selskapet også etablert seg i Trondheim og har totalt 19 ansatte og omsetning på 30 millioner kroner. Daglig leder i Firesafe Tech, Ketil Ellefsen, ser svært lyst på å bli kjøpt opp.
- Det har vært et godt samarbeid hele veien, og nå sammen med nye Firesafe-kollegaer skal vi yte det samme service- og kvalitetsfokus som før. Som et selskap i Firesafekonsernet, Nordens største totalleverandør innen brannsikring, har vi muskler til å vokse videre, avslutter Ellefsen.

For mer informasjon
Morten Ameln, administrerende direktør Firesafe: Tlf. 971 99 390
Ketil Ellefsen, daglig leder Firesafe Tech: Tlf. 911 18 702

OM FIRESAFE
Firesafe er totalleverandør innen brannsikring med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. I Norge har Firesafe avdelinger i de fleste store byene samt flere samarbeidspartnere. Markedsområdene er bygg, offshore og tunnel. Hovedkontoret er på Robsrud i Lørenskog. Firesafe har blant annet sentral godkjenning for prosjektering og kontroll brannkonsept i tiltaksklasse 3, samt overordnet ansvar utførelse av bygninger i tiltaksklasse 2. Firesafe omsetter for cirka 600 millioner kroner og har 600 ansatte.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring