Elektroskandia kåret til "Årets leverandør 2014"

Prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer ble i år delt ut for tredje gang. En tradisjon som er kommet for å bli med andre ord! Klikk deg videre og les mer!

Tradebroker ønsker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2014" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at hele 127 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle Elektroskandia Norge.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:
"Årets leverandør er en gammel traver i Tradebroker-sammenheng. Kun fem andre har hatt sammenhengende samarbeid med Tradebroker lenger enn årets leverandør. Årets leverandør har med andre ord gang etter gang levert konkurransedyktige betingelser og dermed vunnet våre konkurranser.

Årets leverandør tilbyr løsninger som øker våre medlemmers konkurranseevne, gjennom reduserte kostnader, gode logistikkløsninger og korrekt informasjonsflyt.

Sammen med Tradebroker har årets leverandør etablert felles målsetninger og forventninger. Årets leverandør har jobbet systematisk med disse de siste årene, noe som har gitt veldig gode resultater, med betydelig økt avtalebruk.

Etter fjorårets pris fikk vi henvendelser fra mange som lurte på hvordan de kunne komme i posisjon for å bli valgt i 2014. Årets leverandør fortalte oss faktisk at de skulle bli årets leverandør i 2014. Årets leverandør for 2014 er: Elektroskandia!"

---

Det var en meget fornøyd Pål Christoffersen som mottok prisen på vegne av Elektroskandia Norge. Litt overrasket var han nok også, men faktum er at Pål allerede under fjorårets årsmiddag lurte på hva som skulle til for å motta denne heder. Der og da tror vi han bestemte seg på vegne av egen bedrift! God innsats. Vel fortjent.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring