Dustin kåret til "Årets leverandør 2015"

Prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer ble i år delt ut for fjerde gang. Klikk deg videre og les mer!

Tradebroker ønsker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2015" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at hele 140 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle Dustin Norway.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:
"I motsetning til tidligere kåringer er ikke Årets leverandør er en gammel traver i Tradebroker-sammenheng. Avtalen med årets leverandør ble første gang inngått i 2008. Årets leverandør ble den gang valgt fordi vi oppfattet dem som en sulten utfordrer  – og vi liker å jobbe med sultne utfordrere.

Siden den gang har årets leverandør vunnet frem som leverandør i våre konkurranser ved to anledninger, begge ganger i hard konkurranse med markedsleder.

Årets leverandør har jobbet systematisk med våre medlemmer over tid. Dette har gitt gode resultater, noe vi blant annet ser på den rapporterte avtalebruken for 2015. Av samtlige leverandører var det årets leverandør som hadde den største omsetningsveksten i 2015.

Årets leverandør for 2015 er:: Dustin!"

---

Det var en meget fornøyd Ketil Knutsen som mottok prisen på vegne av Dustin Norway. Ketil hadde med seg kollega Eirik Hanssen på middagen, og det var to bredt glisende herrer som sirkulerte rundt i lokalet og mottok velfortjente gratulasjoner etter at prisen var i boks. God innsats. Vel fortjent.  
 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring