Brilleland - start linseabonnement og få en brille til en verdi av kr. 1.399,- på kjøpet!

Nå tilbyr Brilleland alle Tradebrokermedlemmer en brille til verdi 1399,- ved oppstart av årsabonnement på kontaktlinseabonnement. Kampanjen løper til 16. mai.

Med linseabonnement på kontaktlinser hos Brilleland får du tilsendt nye, friske linser rett hjem i posten hver måned. I tillegg får du jevnlige oppfølginger og synskontroller inkludert i prisen, samt egne VIP-tilbud i løpet av året.

Ved å benytte deg av Brillelands eksklusive tilbud kun for Tradebrokers medlemmer, får du nå den anbefalte ekstrabrillen med på kjøpet. Brilleland spanderer verdien av en brille helt opp til kr. 1.399,- Tilbudet inkluderer standard enstyrke glass.

Har du ikke prøvd linser før? Hos Brilleland får du prøve linsene gratis i 14 dager slik at de finner frem til den rette linsetypen for deg.

Last ned rabattkupong her og ta den med til din nærmeste Brilleland-butikk.
Rabatten gjelder ved privatkjøp, samt for den ansattes nære familie.
Ansettelsesforhold må kunne dokumenteres ved bestilling.

Kampanjeperiode: Tilbudet gjelder fra 7. april og t.o.m. 16. mai.

Kampanjebetingelser: Tilbudet gjelder ved oppstart av årsabonnement på Brillelands linseabonnementspakker. Synsprøve 250,- brilletilpasning 300,- og evt. glassoppgradering kommer i tillegg. Tilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud og rabatter.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring