Artisti-gruppen har kjøpt Vigeland AS

Artisti AS kjøpte per 1.juni 2010 alle aksjer i Vigeland AS av Media Bergen.

Vigeland AS vil nå være et selskap i Artisti-gruppen, som består av Artisti Engros AS, Artisti Profil AS, Selektiv Dialog AS, Selektiv Callsenter AS, Selektiv Markedsføring AS og Selektiv Logistikk AS. Konsernet vil ha i alt 250 medarbeidere med en forventet omsetning i 2010 på ca 220 millioner.

Artisti AS har siden begynnelsen av 80-tallet bygget opp en betydelig markedsledende virksomhet innenfor markedsføringsprodukter, profil- og gaveartikler. Artisti Profil AS og Vigeland AS har sterke synergier og vil utfylle hverandre på en meget god måte innenfor de fleste områder.

Virksomheten i Vigeland AS vil videreføres som i dag med høy kompetanse og betydelig erfaring innen alle sider av bransjen for profil- og gaveartikler. Vigeland AS vil, som følge av kjøpet, styrkes ytterligere med tilgang til nye konsepter og kompetanse. Vigeland AS vil også videre ledes av Lars Henrik Solli med kontor og utstilling på Lysaker.

Kjøpet av Vigeland medfører en ytterligere positiv og viktig satsing for Artisti Gruppen.

Skulle du ha spørsmål i forbindelse med dette, kan du kontakte:

Lars Henrik Solli i Vigeland AS – tlf 410 40 893, eller

Øyvind Rønningen i Artisti – tlf 909 85 991

AVTALEN MED VIGELAND LØPER TIL 15.9.2010.
AVTALEN VIL BLI NOE FORLENGET. TRADEBROKER TRENGER NOE MER TID PÅ Å FORBEREDE OG GJJENOMFØRE EN NY KONKURRANSE PÅ OMRÅDET.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring