Årsmiddagen 2017 - 129 feststemte til bords

I år samlet 129 feststemte mennesker seg i Grilleriet til årsmiddag. Ingen økning i antall, men vi tror dette handler om at arrangementet langt på vei funnet sin form, både mtp. innhold og antall. Det ble en meget hyggelig kveld skal vi dømme etter stemning og tilbakemeldinger.

Fjorårets arena, det ganske uformelle Grilleriet, viste seg å være et såpass godt valg at vi valgte samme arena i år. Grilleriet oppleves som egnet på alle måter – til mingling og et godt måltid, samtidig som det kun er få meter til nærmeste hotell. 

Tett program
Torsdag 9. februar var datoen for årets middag. Dette var 6. gang vi samlet alle medlemmer og leverandører på denne måten. Vi tror, som nevnt, at arrangementet langt på vei har funnet sin form. Fine lokaler; Utmerket mat og godt drikke; Hyggelig stemning; Knytting av kontakter; Utmerket underholdning. Det siste stod Ivar, bedre kjent som Ravi, for. Han serverte den ene perlen etter den andre på sitt særegne Ravisk. Full applaus.   

Årets leverandør 2016
Daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik, overtok podiet etter Ravi. Denne gang som heldig utdeler av prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer. Prisen ble i år delt ut for femte gang, med andre ord en veletablert tradisjon.
 
Tradebroker ønsker med prisen å gjøre ekstra stas på én spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2016" hele det kommende året. Juryens valg falt på Norsk Gjenvinning AS, og det var en meget fornøyd Rune Jahnsen som mottok velfortjent diplom og applaus. Etter utdelingen sirkulerte Rune stolt rundt i lokalet og mottok velfortjente gratulasjoner fra alle hold.

Årets medlem 2016
En betydelig ferskere tradisjon er prisen til «Årets medlem». Statnett trakk det lengste strået i fjor, første gang prisen ble utdelt. Denne gangen ble det Posten Norge som kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. En litt overrasket og stolt innkjøpsdirektør Petter Andresen, sammen med kollega Kristin Ulstein, tok imot prisen på vegne av selskapet og sine innkjøperkolleger.

Rikets tilstand
Tradebrokers styreleder, Linda Rønneberg, orienterte om "rikets tilstand" tidlig under middagen. Ingen tvil om at det står bra til med Tradebroker. "All time high" er et takknemlig budskap å kommunisere. Linda fortalte også kort om det gjennomførte strategiarbeidet. 

Vi lover å invitere til middag igjen i 2018! Ambisjonen vår er fremdeles å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette har vist seg som en arena verdt å delta på!

     
     
Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring