Årsmiddagen 2016 - 140 feststemte til bords

Stadig økende deltakerantall - i år samlet 140 feststemte mennesker seg i Grilleriet til Tradebrokers Årsmiddag for 2016. Arrangementet har langt på vei funnet sin form, og det ble en meget hyggelig kveld skal vi dømme etter stemning og tilbakemeldinger.

Det er moro å være arrangør når tilbakemeldingene er så mange og ubetinget positive. Ærverdige Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler var fjorårets arena. Vi var også i år på sporet av en arena med historisk sus, men endte opp på mer uformelle Grilleriet. Det ble et vellykket valg. Grilleriet var egnet på alle måter – til ølsmaking, mingling og det gode måltid.

Tett program
Torsdag 11. februar var datoen for årets middag. Allerede klokken 17 var det invitert til ølsmaking. Tanken bak var ikke utelukkende å leske strupen til de fremmøte, men å bidra til at flertallet var på plass da mingletimen startet. Et vellykket trekk skulle det vise seg. Det var folksomt under mingletimen og ikke enkelt å få ørens lyd. Akkurat slik vi ønsker det!

Dette var 5. gang vi samlet alle medlemmer og leverandører på denne måten. Vi tror arrangementet langt på vei har funnet sin form. Fine lokaler; Utmerket mat og godt drikke; Hyggelig stemning; Knytting av kontakter; Utmerket underholdning. Det siste stod magikeren Hans Grane for. Med assistenter må vite. Marianne Svendsen fra Norwegian og Stian Sivertsen fra Optimera, gjorde begge en utmerket jobb på scenen. Undertegnede er likevel usikker på om det fristet til gjentakelse for noen av dem. Uansett – full applaus.   

Årets leverandør 2015
Daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik, overtok tryllestav og podium etter Hans Grane. Denne gang som heldig utdeler av prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer. Prisen ble i år delt ut for fjerde gang, med andre en veletablert tradisjon.
 
Tradebroker ønsker med prisen å gjøre ekstra stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2015" hele det kommende året. Juryens valg falt på Dustin Norway AS, og det var en meget glad Ketil Knutsen som mottok velfortjent diplom og applaus. Ketil hadde med seg kollega Eirik Hanssen på middagen, og det var to bredt glisende herrer som sirkulerte rundt i lokalet og mottok velfortjente gratulasjoner etter at prisen var i boks.  

Årets medlem 2015
Nytt av året var prisen til «Årets medlem 2015». Administrasjonen har mottatt noen oppfordringer til å opprette denne prisen, og endelig så den dagens lys. Det var Statnett SF som ble den historiske første vinner. En stolt Ellen Sande tok imot prisen på vegne av selskapet og sine innkjøpskolleger. I takketalen gjorde hun det klart at de skal bli vanskelige å komme utenom også for 2016! Vi gleder oss til juryarbeid og ny kåring.   

Rikets tilstand
Tradebrokers styreleder, Linda Rønneberg, orienterte om "rikets tilstand" tidlig under middagen. Ingen tvil om at det står bra til med Tradebroker. Linda kom kort inn på det pågående strategiarbeidet. Vi håper alle fikk med seg at innspill fra både leverandør- og medlemshold er både ønsket og meget kjærkomment.  

Vi lover å invitere til middag igjen i 2017! Ambisjonen vår er fremdeles å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette har vist seg som en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring