Årsmiddagen 2015 - 127 feststemte til bords

Stadig økende deltakerantall - i år samlet 127 feststemte mennesker seg i Oslo Militære Samfunds lokaler til Tradebrokers Årsmiddag for 2015. Arrangementet har langt på vei funnet sin form, og det ble en meget hyggelig kveld skal vi dømme etter stemning og tilbakemeldinger.

Det er moro å være arrangør når tilbakemeldingene er så mange og ubetinget positive. Ærverdige Store Festsal på Hotel Bristol var fjorårets arena. Det ble så vellykket at det føltes naturlig å søke en ny arena med historisk sus. Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler har nettopp det og utgjorde en perfekt ramme for middagen. Dekket nesten til randen, var de festpyntede bordene et vakkert skue, både med og uten gjester!

Kort om lokalene
Historien sier oss at dette tidligere var en herreklubb der kun medlemmer av Christiania Militære Samfund hadde adgang. I dag er huset åpent for alle som ønsker en stilfull ramme rundt selskapet.Interiøret er i klassisk stil, med elegante møbler og mange detaljer som gir huset en lun og god atmosfære. I bibliotek og salonger er det et praktfullt portrettgalleri av alle våre konger fra 1814 og av norske offiserer helt tilbake til midten på 1600-tallet. Festsalen er en opplevelse i seg selv, med skinnende eikeparkett og en unik takdekor. Elegant og vakkert. Du finner også en helt spesiell våpensamling på stedet.

Tett program
Torsdag 5. mars var datoen for årets middag. Samtalene løp lett både under mingletimen og middagen. Det var faktisk ikke lett å få ørens lyd. Akkurat slik vi ønsker det! Vi tror arrangementet har funnet sin form, selv om vi skal være lydhøre for forbedringsmuligheter. Fine lokaler; Utmerket mat og godt drikke; Hyggelig stemning; Knytting av kontakter; Utmerket underholdning. Det siste stod Venke Knutson for. Fløyel er det en del av innenfor veggene på Oslo Militære Samfund, men Venke bidro til å øke forekomsten betydelig med sin fløyelsmyke stemme. Godt akkompagnert av dyktige folk på gitar og piano, fikk vi høre noen kjente toner og én helt ny låt. Venke & co. skapte stemning. Full applaus.

Årets leverandør 2014
Venke overleverte elegant til Terje Fagervik som igjen var heldig utdeler av prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer. Prisen ble i år delt ut for tredje gang, så nå kan denne høytideligheten kalles en tradisjon – en tradisjon som skal videreføres.

Tradebroker ønsker med prisen å gjøre ekstra stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2014" hele det kommende året. Juryens valg falt på Elektroskandia Norge AS, og det var en meget glad Pål Christoffersen som mottok velfortjent diplom og applaus. Pål signaliserte allerede under middagen i 2014 at han og teamet var sulten på litt heder. Snakk om å lykkes.

Rikets tilstand
Tradebrokers nye styreleder, Linda Rønneberg, orienterte om "rikets tilstand". Ingen tvil om at det står bra til med Tradebroker. Linda benyttet også anledningen til å takke av Steinar Wiik på behørig vis. Steinar har rundt 15 år bak seg i styret, de siste 7 som styreleder.

Vi lover å invitere til middag også i 2016! Ambisjonen vår er fremdeles å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette har vist seg som en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring