Årsmiddagen 2014 - 106 feststemte til bords

Stadig økende deltakerantall - i år samlet 106 feststemte mennesker seg på Bristol til Tradebrokers Årsmiddag for 2014. Arrangementet har langt på vei funnet sin form, og i år opplevde vi et tresifret antall deltakere for første gang.

Det er moro å være arrangør når tilbakemeldingene er så mange og ubetinget positive. Arena for arrangementet denne gang var ærverdige Store Festsal på Hotel Bristol i Oslo. Dette ble et helt naturlig valg når det igjen – rettferdighetssansen er velutviklet – var Thon Hotel sin tur til å huse oss. Store Festsal utgjorde en perfekt ramme for middagen, pyntet til fest av Bristols dyktige folk som den var. Noen synspunkter på akustikken ble overhørt, men det er prisen å betale for en slik ramme. Riksantikvaren er nok av samme oppfatning!

Kort om lokalene
Hotel Bristol ble åpnet i 1920. Festsalen vi satt i er autentisk, bortsett fra at det har skjedd forandringer i forhold til farger, samt at det er lagt teppe på gulvet. Dette bildet viser lokalet dekket til fest rundt 1960.

Aperitiffen hadde vi i Mauriske Hall. Denne åpnet i 1920 og hadde den gang en takhøyde på over 10 meter. I 1977 ble taket senket og lokalet delt i to etasjer, med Vinterhaven/Bibliotekbaren i første etasje og Mauriske Hall i andre. Dette bildet viser lokalet før og etter.

Tett program
Torsdag 6. mars var datoen for årets middag. Samtalene løp lett både under mingletimen og middagen, ja faktisk langt ut i den nye dag for de mest utholdende. Vi melder, kledelig beskjedent, at dette toppet, om ikke «heile driten», så i hvert fall de to foregående middagene. Fine lokaler; Utmerket mat og godt drikke; Hyggelig stemning; Knytting av kontakter; Utmerket underholdning. Det siste stod Tommy Steine for. Tommy har vært livredd og ganske usynlig de siste par årene. Usynlig var han definitivt ikke i går, da han ga oss smakebiter av sitt show «Latterlig Livredd». Kraftfullt levert. Full applaus.

Årets leverandør 2013
Herr Steine overleverte elegant til Terje Fagervik som igjen var heldig utdeler av prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer. Prisen ble delt ut for annen gang i år, så med andre ord ser vi her starten på en tradisjon som skal videreføres.

Tradebroker ønsker med dette å gjøre ekstra stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2013" hele det kommende året. Juryens valg falt på Ricoh Norge AS, og det var en meget overrasket og glad Petter Lien som mottok velfortjent diplom og applaus. Petter feiret med dessertvin utover hele skjorta!

Rikets tilstand
Styreleder Steinar Wiik orienterte om "rikets tilstand". Ingen tvil om at det står bra til med Tradebroker. Han tok oss med på en kort reise som omfattet det viktigste begivenhetene i 2013, noe som ga alle, også de som ikke er tett på oss til daglig, et godt innblikk i stiftelsens gjøren og laden.

Vi lover å invitere til middag også i 2015! Ambisjonen vår er å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette viser seg å være en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring