30% rabatt på alle solbriller hos Brilleland!

Nå tilbyr Brilleland alle ansatte i Tradebrokers medlemsbedrifter -30% rabatt på ALLE solbriller. Kampanjen løper fra 10.-30. april! Klikk deg videre for å lese mer.

Velg blant merker som Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Hugo Boss, Miki Ninn, Unofficial og mange flere.

Solbriller med styrke
Visste du at du kan sette inn styrket glass i dine solbriller? En god solbrille med styrke har 100% beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys. Du kan få forskjellige typer solglass til ulike behov. For eksempel kan du oppgradere til polariserte glass som er perfekte til aktiviteter som fiske, bilkjøring, skisport og andre utendørsaktiviteter. Eller du kan oppgradere til 100 % UV-beskyttende lesebrilleglass, slik at du kan nyte en god bok på stranda eller på terrassen.

Last ned rabattkupong her og ta den med til din nærmeste Brilleland-butikk. Rabatten kan brukes uavhengig av bedriftsavtalens faste tilbud, men kan ikke kombineres med Brillelands egne kampanjer og rabatter. Rabatten er privat og gjelder for den ansatte, dens ektefelle/samboer og barn. Tilknytning til en medlemsbedrift må kunne dokumenteres med visittkort, adgangskort e.l.

Kampanjeperiode: Tilbudet gjelder fra 10.-30. april 2017

Nå endelig hos Brilleland!
Denne våren introduserer Brilleland flere nye, kjente merker, deriblant Michael Kors, Oakley og Hugo Boss.

Edgy look med Michael Kors
Designen bak brillene er inspirert av New York, og gir deg en følelse av eleganse og hverdagsluksus. Brillene har høy kvalitet og unike linjer. De er laget med en kombinasjon av metall og acetat, som gir et sofistikert preg. Perfekt for den motebevisste kvinne!

Moderne klassiker
Hugo Boss startet først opp som klesfirma i 1924 i Metzingen. I dag er selskapet representert over hele verden. Hugo Boss-solbrillene er kjent for god kvalitet, design, passform og godt håndverk. De har et klassisk utseende som passer både til arbeid og fritid.

Sporty og trendy
Oakley-brillene er først og fremst kjent for sitt sporty utseende og høyt utviklede glass-teknologi. De er siden etableringen i 1975 blitt et globalt ikon som finnes i over 100 land. Solbrillene som kommer til Brilleland i løpet av våren er fra deres livsstilkolleksjon, og er riktig så trendy og tøffe.  

 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring