30% rabatt på alle solbriller hos Brilleland!

Nå tilbyr Brilleland alle ansatte i Tradebrokers medlemsbedrifter -30% rabatt på ALLE solbriller. Kampanjen løper fra 1-15.juni! Klikk deg videre for å lese mer.

Velg blant merker som Ray-Ban, Carrera, Guess, Burberry, Gant, Julius, Moods of Norway, Miki Ninn, Peak Performance, Vogue, Unofficial og mange flere.

Solbriller med styrke
Visste du at du kan sette inn styrket glass i dine solbriller? En god solbrille med styrke har 100% beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys. Du kan få forskjellige typer solglass til ulike behov. For eksempel kan du oppgradere til polariserte glass som er perfekte til aktiviteter som fiske, bilkjøring, skisport og andre utendørsaktiviteter. Eller du kan oppgradere til 100 % UV-beskyttende lesebrilleglass, slik at du kan nyte en god bok på stranda eller på terrassen.

Last ned rabattkupong her og ta den med til din nærmeste Brilleland-butikk. Rabatten gjelder ved privatkjøp, samt for den ansattes nærmeste familie. Ansettelsesforhold må kunne dokumenteres ved bestilling. Tilbudet gjelder alle solbriller, og i tillegg oppgradering til solbrilleglass med styrke dersom dette er ønskelig. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Kampanjeperiode: Tilbudet gjelder fra 1-15. juni-2015

PS: Brilleland kommer til å kjøre en tilsvarende kampanje mot "mannen i gata", men vi har tyvstartet (mens utvalget er godt) og vi får tilbudet på ALLE merker, ikke bare utvalgte.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring