30% rabatt på ALLE solbriller hos Brilleland!

Nå tilbyr Brilleland alle ansatte i en Tradebroker-medlemsbedrift -30% rabatt på ALLE solbriller. Kampanjen løper fra 1.-16. desember! Klikk deg videre for å lese mer.

Velg blant merker som Ray-Ban, Oakley, Carrera, Marc Jacobs, Guess, Burberry, Gant, Julius, Miki Ninn, Unofficial og mange flere.

Bytterett på solbriller
Som eneste optikerkjede i Norge tilbyr Brilleland bytterett på alle solbriller. Hva med å gi en solbrille i julegave til en du er glad i?

Solbriller med styrke
Visste du at du kan sette inn styrket glass i dine solbriller? En god solbrille med styrke har 100% beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys. Du kan få forskjellige typer solglass til ulike behov. For eksempel kan du oppgradere til polariserte glass som er perfekte til aktiviteter som fiske, bilkjøring, skisport og andre utendørsaktiviteter. Eller du kan oppgradere til 100 % UV-beskyttende lesebrilleglass, slik at du kan nyte en god bok på stranda eller på terrassen.

Last ned rabattkupong her og ta den med til din nærmeste Brilleland-butikk. Rabatten kan brukes uavhengig av bedriftsavtalens faste tilbud, men kan ikke kombineres med Brillelands egne kampanjer og rabatter. Rabatten er privat og gjelder for den ansatte, dens ektefelle/samboer og barn. Tilknytning til en medlemsbedrift må kunne dokumenteres med visittkort, adgangskort e.l. 

Kampanjeperiode: Tilbudet gjelder fra 1.-16. desember 2016

 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring