Innkjøpsorganisasjonen for store bedrifter

Tradebroker skal tilby enkel tilgang til markedets beste avtaler
slik at medlemmene frigjør tid og reduserer kostnader.

Vi skal være profesjonelle, ansvarlige, engasjerte og ambisiøse.

– Se presentasjonsvideo –

Nyheter

Christine Marcussen ble valgt inn i Tradebrokers styre ifm. rådsmøtet 6. juni.

Valgkomitéen hadde innstilt på Christine Marcussen som nytt styremedlem, og hun ble også valgt inn under rådsmøtet tidligere i juni.

Geir Svarttjønnli trådte inn i Tradebrokers styre fra 6. juni.

Siste punkt punkt på rådsmøteagendaen 6. juni i år var valg. Geir Svarttjønnli fra Skanska ble valgt inn som nytt styremedlem. 

Presis Infra er blant norges største aktører i markedet for transportinfrastrukturtjenester. Brøyting er en hovedaktivitet vinterstid.

Presis Infra er blant Norges største aktører i markedet for transportinfrastrukturtjenester, som vei- og tunnelvedlikehold, drift og vedlikehold av fergekaier, samt rassikring. Nå er de medlem i Tradebroker. 

Kampanje på ergonomisk kontorstol

Lindbak takker for fornyet tillit som leverandør til Tradebrokers medlemmer, og gir nå alle Tradebroker-medlemmer et ekstra godt på den ergonomiske kontorstolen Interstuhl Everyis1 EV267. 

Paneldebatten rett etter lunsj ble vellykket og fungerte godt.

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus torsdag 6. juni. Det ble en vellykket dag, og rekordmange tok turen.

Rådsmøtepresentasjoner 2024

Rådsmøtet i Tradebroker ble avholdt torsdag 6.6. hos Tradebroker og i konferansesenteret på Rosenholm Campus. Presentasjonene som ble holdt finner du nedenfor.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring