Innkjøpsorganisasjonen for store bedrifter

Tradebroker skal tilby enkel tilgang til markedets beste avtaler
slik at medlemmene frigjør tid og reduserer kostnader.

Vi skal være profesjonelle, ansvarlige, engasjerte og ambisiøse.

– Se presentasjonsvideo –

Nyheter

Vianor - vinterdekkampanje ut november

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden fra 1.10. og ut november får du ekstra gode priser på vinterdekk. 

Åpent hus hos Kinnarps 12. oktober

12. oktober ønsker Kinnarps velkommen til Åpent hus i sitt hovedkontor på Eiksmarka. Her blir det anledning til å la seg inspirere på flere måter. Som Tradebrokermedlem er du invitert. 

Tradebroker er nå medlem i Etisk handel Norge

Hensikten med medlemskapet er å styrke Tradebrokers kompetanse knyttet til leveransen av risikovurderinger etter Åpenhetsloven.

Infra Group nytt medlem

Infra Group, en av Norges største anleggsvirksomheter, har nå blitt medlem av Tradebroker. Hovedkontoret til Infra Group ligger på Billingstad i Asker.

OneCo er også omfattet av Aars' medlemskap, men håndteres som et selvstendig medlem.

OneCo er eid av Aars, og er et selskap som leverer samfunnskritiske tjenester. Selskapet er nå å finne på Tradebrokers medlemsliste.

Bilvirksomhet har alltid vært kjernen i Aars' eierskap.

Aars er i dag en av Norges største familieeide virksomheter, med røtter tilbake til 1936 da Harald Aars Møller startet bilbutikk og verksted på Strømmen utenfor Oslo. Nå går selskapet inn som medlem i Tradebroker.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring