DNB Bank ble "Årets medlem 2017"

For tredje gang kåret vi «Årets medlem» under Tradebrokers årsmiddag. Etter at Posten Norge trakk det lengste strået i fjor, ble det denne gang DNB Bank som kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. 

Juryen har i sitt arbeid igjen – i stor grad – lent seg på leverandørene. DNB Bank scorer høyt på lojalitet i sist høsts Leverandørundersøkelse. De er ikke best mtp. bredden i avtalebruken, men meget tydelige på hva de skal delta på sammen med Tradebroker. Påmeldinger følges opp med effektiv implementering. Juryen har selvsagt formulert en begrunnelse, der det står å lese:

"Årets medlem er en gammel kjenning som har vært medlem i mange år. Selskapet har vært et svært toneangivende medlem hele denne tiden med deltagelse både i styret og i våre forhandlingsgrupper.

Årets medlem er et av de medlemmene som er aller tydeligst på hvilke avtaleområder de ønsker å delta på, og også på at de ønsker å være en aktiv medspiller mtp. hvordan vi kan få best mulig avtaler på disse områdene.

Årets medlem var sentralt med på å formulere de endringene Tradebroker gjorde tilbake i 2009, da vi ble tydeligere i vårt krav om at medlemmene måtte ta stilling til egen deltakelse i forkant av våre konkurranser. Rett i etterkant av denne viktige og riktige beslutningen for Tradebroker meldte årets medlem seg ut!

Årets medlem meldte seg heldigvis inn igjen i 2014 og er nå altså kåret av våre leverandører – og oss i Tradebroker – som årets medlem. Årets medlem er: DNB!"

---

En meget overrasket og ordknapp – men stolt – Thomas Mylen, sammen med kollega Katriina Alaviitala, tok imot prisen på vegne av selskapet og sine innkjøperkolleger.

Vi gleder oss til nytt juryarbeid og ny kåring for 2018!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring