Bjørvika Apartments har åpnet i Trondheim

Bjørvika Apartments har utvidet sitt nedslagsfelt, og har nå også leiligheter i Trondheim. Fra tidligere har de vært representert i Oslo og Bergen. 

Etter åpningen i Trondheim, er Bjørvika Apartments (BA) nå representert med tilsammen ca. 250 leiligheter i sentrum av Oslo (Teaterplassen, Barcode/Operakvartalet, Sørenga og Majorstuen), Bergen (Damsgårdssundet) og på Solsiden i Trondheim. Majorstuen i Oslo er en fersk tilvekst, sammen med Trondheim.

Moderne, sentralt - og alt du forventer
BA tilbyr et midlertidig hjem for deg som ønsker frihet så vel som komfort, enten du vil bo noen dager, uker eller måneder. Samtlige leiligheter er fullt møblert og utstyrt med alt du trenger, de ligger i nye bygg og er moderne leiligheter med gode planløsninger. Alle leiligheter har balkong, det er heis i alle bygg og garasjeplass kan leies ved behov.

Alt du trenger? Ja, vi mener det. Leilighetene har et kjøkken med alt du trenger for å lage mat til deg selv eller gjester, vaskemaskin på badet, TV med 40-60 kanaler, raskt WI-FI og mye mer.

Alle leilighetene ligger i umiddelbar nærhet til kollektive knutepunkter, slik at det skal være raskt og enkelt og komme seg til og fra jobb eller f.eks. flyplassen.

Booking gjøres til post@bjorvika-apartments.no eller på telefon 21 38 01 88. Åpningstider hver dag, hele året fra kl. 09.00 - 23.00.
Les mer på www.bjorvika-apartments.no

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring