Tradebroker Reiseseminar det 7. i rekken!

Vi har blinket ut datoen for det sjuende Tradebroker Reiseseminar - hold av torsdag 16. oktober! Formatet er endret til et dagsseminar som avsluttes med middag, Dette er i tråd med innspill vi har fått, og vi gleder oss til økt deltakelse som følge av endringen. Les mer.

Vi har alltid evaluert seminarene i etterkant, dvs. vi har blitt evaluert. Tilbakemeldingene har, med få unntak, vært meget positive og vi har alltid forventet "et ras" av påmeldinger påfølgende år som resultat av at entusiastiske deltakere vender hjem til egen bedrift. Så har ikke skjedd! Hvorfor ikke?

Hadde det vært en opplagt forklaring, hadde vi tatt tak i den for lengst! Alle som inviterer sliter, hører vi. Vi tror det handler om tid og prioriteringer, mer enn at det stilles spørsmålstegn ved innhold og nytteverdi. Vi har tatt utfordringen som følger denne ubekreftede hypotesen og endret på formatet!

Innarbeidet format har vært lunsj til lunsj, altså et seminar med overnatting, som for mange innebar to dager borte fra kontorpulten. I år vil vi by på en dag spekket med god læring og positive opplevelser, men i en tidsmessig ramme som gjør at du når frem og hjem samme dag.

Vi jobber med programmet. Rammen er tegnet, men det konkrete innholdet er ikke på plass.
Vi kommer tilbake med dette og den formelle invitasjonen i månedsskiftet august/september. I mellomtiden ber vi deg holde av dagen, nemlig torsdag 16. oktober. Arena for seminaret blir Quality Hotell 33, litt nord for Oslo Sentrum.

Les om de tre foregående seminarene her:

2013

2012

2011

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring