TESS kåret til "Årets leverandør 2012"

Vi lovte en overraskelse under årets Årsmiddag. Og overraskelse ble det! TESS ble kåret til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer.

Tradebroker ønsket å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2012" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at hele 90 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle TESS.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:
"Årets leverandør har bred oppslutning blant våre medlemmer. Mange av dem har god erfaring med gjennomtenkte og gode integreringsprosesser og endringsprosesser i samarbeid med denne leverandøren. Årets leverandør har i mange år vært leverandørbedrift til Tradebroker, men tok et stort skritt i 2011 med hensyn til de avtalemessige forholdene. Leverandøren har fortjent kåringen som følge av at de har hatt evne til å tenke nytt, sette seg nye mål og legge til rette får å nå disse målene. Måten denne leverandøren jobber på blir brukt i mange sammenhenger som et eksempel på en god og effektiv måte for samarbeid. Så det er med glede vi kan presentere årets leverandør for 2012: TESS!"

Monica Borge i TESS melder følgende: "Diplomet har fått hedersplass i inngangen/resepsjonen her på TESS-huset. Reidar Heieren har også skrevet en sak som ligger på hjemmesiden vår, samt på intranettet". Les saken her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring